Kinek van szív jellegű pánikbetegsége? Mit éreztek olyankor?
Nekem szúr a szívem, plusz még egy megmagyarázhatatlan érzés szokott lenni, olyan mintha mindjárt infarktust kapnék, vagy szívmegállást.:-( Bekövetkezhet ez huszonévesen, egészséges életmód mellett?
Mindenféle szívvizsgálaton, EKG-n voltam már, de ettől rettegek minden nap.:-(
Van még valakinek ilyen?
"megmagyarázhatatlan érzés szokott lenni, olyan mintha mindjárt infarktust kapnék" Melkasi diszkomfort érzés. Stressz váltja ki, 0,5 Mg Frontin vagy Rudotel. A motorra pedig ha úgy érzi ahogy a fentiekben is leírta, fogyasszon el egy tábla keserű étcsokoládét. Illetve hogy ezeket a ritmus zavarokat elkerülje szedjen Vition-t.
Üdv.
Nekem is ilyen van - legalábbis remélem, hogy "csak" ez.
Bár szúrást viszonylag ritkán érzek, inkább ilyen fura markoló érzést, de ezen kívül légszomj, hányinger-szerűség, ájulás-érzés.
Pár hete kezdett el erősödni, sajnos a stressztől meg az idegességtől már teljesen kimerültem.
Most jelenleg olyan szinten kész vagyok, hogy a legminimálisabb fizikai erőfeszítésre is bedobog a szívem, rosszul leszek, sokszor teljes nyugalomban is.
Lehet most röhögni fogtok ezen, de annyira szarul vagyok, hogy ha kiverem, akkor már az orgazmus-érzés is rosszullétet vált ki(ugye felpörög a szív).
Az érdekes az, hogy a labor, mellkasröntgen és az EKG eredményem alapvetően normális, minimális eltérések vannak csak.
De hát gondolom, ha ennyire súlyos szívbeteg lennék, akkor az meglátszana a laboron meg az EKG-n, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!