Hat es vegtag zsibbads, sziv es szivkoruli fajdalom. Honapok ota tarto folyamatos fej fajas. Tapasztalatok?
Stressz esetleg? vagy hipochondria?
csak mert feltűnt hogy ebbe a kategóriába írtad. talán mert úgy érzed, lelki oka lehet, vagy csak véletlenül?
szerintem a mentális egészséghez tartozik a fejfájás. legalábbis én úgy gondolom.
nekem is ilyen gondjaim vannak. a vérnyomásomra gyógyszert kell szednem, mert nem valami tökéletes a 150/80-as átlag 17 évesen... nekem csak a bal kezem szokott zsibbadni, érdekes, hogy a jobb nem.
a quarelin egyik hatóanyaga a metamizol-nátrium, ami erősebb fájdalomcsillapító. a májad nem sokáig tolerálja (ezért vénykötelesek a metamizol tartalmú készítmények.)
a quarelin tartalmaz még drotaverint is hidroklorid formában, ezt én helyettesítem drotaverin-chinoin tablettával (tapasztalt migrénes vagyok) és egy fél szem koffein tablettával. a metamizol helyett ibuprofént veszek be.
ezt a legvégső esetben használom, amikor nincs itthon quarelin vagy kefalgin. ez is ideiglenes megoldás. az orvost javaslom, mégpedig mihamarabb.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!