Piracetam tartalmú gyógyszert (Nootropil 1200), lehet folyamatosan, tehát nem kúra szerűen szedni, folyamatos mentális terhelés esetén? (Tanulás, Önképzés)
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 10:19
1/5 anonim válasza:
100db-os kiszerelés után(az napi kettőnél is másfél hónap) illik picit megállni.De ezt nem te dööntöd el hanem a doki nem fog többet felírni.
Aúgy nemtudom de én egésznap csak aludnék tőle.Pedig ez nem feltűntetett mellékhatás nem tudom ki hogy van vele de engem szörnyen álmosít.
2/5 anonim válasza:
Én is csak azt éreztem, hogy folyamatosan aludnék, de semmi serkentő hatás... :/
3/5 anonim válasza:
Érdekes, én is álmos vagyok tőle. Próbáltam a Reegrint, megszűntek tőle az alvás-problémáim. Átálltam Memoril tablettára, attól is alszom. Ez vajon csak kezdetben lesz így, vagy így is marad? Egyáltalán nem tudok így tanulni :(
4/5 Máté36 válasza:
Én egy heze szedem 2x1200-at, de eddig nem érzem hatását. Azon kívűl, h meg nem igazán tudok aludni. 2-3x felébredek, 5h.kor ébredek, nap közben pedig ásítozok. Én úgy tudom, fél évente kell felülvizsgálni a szedését. Én 1 hónapot tervezek, főleg a nemalvás miatt.
5/5 anonim válasza:
Lehet folyamatosan szedni semmi bajod nem lesz tőle, főleg ha kolin bitartarátot is szedsz mellé ez megnöveli a hatását és fejfájásod se lesz tőle mivel a piracetám kolinergikus, nagymennyiségű kolint használ fel a szervezetből és ezt pótolni kell. tirozin aminósavat is szedhetsz mellé. az álmosság azért jelentkezik mert alapjában véve az alvás alatt regenerálódik a szervezeted, az agyad jobban működik tőle, így próbál a szervezeted hozzászokni az új neurokémiádhoz. Én 7ezer mg-ot is beszedtem belőle, nem lett semmi bajom, ez non toxikus anyag, illetve neuroprotektív. 10 g-ot szedhetsz belőle ez az anyag 10 g-nál aktív semmi bajod nem lesz tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!