Lesz*rom tabletta? Létezik ilyen?
# 20:
Ezért kell olyankor összeírni a dolgokat, ami bánt, amikor rossz kedved van. Én is így voltam vele és valamiért mindig akkor éreztem magam a legjobban, amikor szakemberhez kellett mennem; mert tudtam, hogy segíteni fog.
Sőt, még enélkül is szokott változni nekem is a hangulatom, de a lényeg, hogy azt kell megtalálni, hogy a negatív hangulatot mi okozza.
20as:
Ja ne is mond, van hogy egyik pillanatról a másikra a fellegekben vagyok, mindent pozitívnak látok, de már tudom, hogy ez csak átmeneti állapot, hogy ezt csak a vágyaim kreálják, ezért kb ugyan ennyi idő alatt vissza a is csúszok a mélybe. Mert ez a realitás a valóság, nem áltatom magam tovább :( Ezért próbálok minél többet aludni, mert ilyenkor nincsenek érzései az embernek, nem tud magáról, ilyen lehet a halál is. Elgondolkodtató, hogy mi a jó akkor...
"...valamiért mindig akkor éreztem magam a legjobban, amikor szakemberhez kellett mennem; mert tudtam, hogy segíteni fog."
Tudnád, velem hányszor volt már ilyen :-D Csak én a végén pont emiatt nem mentem el szakemberhez, mert jobban éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!