Lesz*rom tabletta? Létezik ilyen?
Jó is lenne, ha létezne :-D
Antidepresszánsok léteznek, de azokat csak orvos írhatja fel.
1es: Ja dugni, k*rvához is csak egy adag viagrával tudok elmenni, mert 200 a pulzusom és kb. a nevemet is elfelejtem, és totális csőd vagyok. Gondoltam majd eltűnik ez az érzés, de sokadik után sem változott semmi, szóval már nem is próbálkozok ilyenekkel.
2es: 28 évesen már minek? behozhatatlan elmulasztott éveim vannak, ha meg is változnék vmi csodánál fogva, ki a túrónak kellene egy 28 éves full kezdő pasi? mindenki menekülne előlem ha ezt el mondanám, teljesen jogosan pszichopatának tartanának.
Végső esetben fel fogok mondani, szüleimnek meg azt mondom, hogy Ausztráliába költözök, ne keressenek egy ideig. De ha nem jelentkezek úgy is elkezdenének keresni, de én jobbat nem tudok kitalálni
1. Mondj fel a munkahelyeden. (Gondolom, van pénzed bőven, hiszen nem voltak nők az életedben, akikre elköltötted volna.)
2. Iratkozz be egy bármilyen iskolába/tanfolyamra, lehetőleg olyanra, ahol vannak vegyesen fiúk és lányok. (Egy nyelvtanfolyam, újságíróiskola, vagy könyvelő tanfolyam teljesen jó. Nem számít, hogy érdekel-e téged, az a lényeg, hogy koedukált társaság legyen.)
3. Ha a többiek mennek valahová tanfolyás után, menj velük. Így lesz egy haveri köröd, akikkel csinálhatsz mindent, amit az úgynevezett normális emberek szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!