Én nem értem, hogy akik több doboz gyógyszert bevesznek (öngyilkos jelöltek), hogyan csinálják. Egyáltalán le lehet nyelni egyszerre sok bogyót?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 03:45
1/11 anonim válasza:
Én kisebb adagokban vettem be.Túl sokat szerintem nem lehet egyszerre lenyekni.
2/11 anonim válasza:
Szerintem ha összeporítja és elkavarja vízben simán meg tudja inni. Kapszulásnál meg kiöntögeti a kapszulákból a port.
3/11 anonim válasza:
ne ugy képzeld el hoyg egyszerre bevesznek 100-at, de pár percen belül simán be lehet venni ennyit.
4/11 anonim válasza:
Szép sorban, egyenként, esetleg kettesével.
5/11 anonim válasza:
2-3-4 lecsúszik egyszerre. De nem éri meg. Azóta öklendezem bármilyen gyógyszertől, ha be kell vennem. A szervezetem megjegyezte egy életre, és ódzkodik mindentől.
6/11 anonim válasza:
Az volt a szerencsém hogy aprók voltak a gyógyszerek.:) Tízesével nyeltem le a 160db gyógyszert.:) Tessék és nem haltam meg.
7/11 anonim válasza:
No igen, nem olyan egyszerű ám meghalni, mint gondolnánk.
8/11 anonim válasza:
szerintetek ha beveszek 60 db 1 mg-os xanax sr-t + még vagy 50 db 0.25 mg-ost és az egészre megiszok mondjuk fél liter vodkát az halálos?
9/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Ellenben - k.va szar.
10/11 anonim válasza:
Én simán bevettem egy marékkal. Utána ittam rá, lenyeltem. Aztán újra egy marékkal, ivás, nyelés és így tovább. A kényszer nagy úr. Amúgy nem nagyon érdemes. Én is itt vagyok... és csak sz.rabb minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!