Megbolondultam?

Figyelt kérdés

Egy jó ideje piszkálnak, vernek a suliban... Alig vannak barátaim sőt szinte csak 2 akire számíthatok a bajban. De egyik sem az iskolámba jár.

Ma matek órán azon kaptam magam hogy a kulcsommal vagdosom a csuklóm, de én nem voltam tudatában hogy ezt teszem. Most pedig 10 perce észrevettem hogy tele van írva a térdem hogy is mondjam, eléggé parás szövegekkel (pl: "What would you do if I killed myself?c:" [igen a mosoly is ott van] stb.) Én nem vettem észre mikor írtam rá...

Ez most mi?

14/L

2013. szept. 3. 22:10
 1/7 anonim válasza:
100%
Nem, szerintem nem vagy bolond, szimplán rengeteg gondod van. Keresned kellene egy embert (családból, vagy az a 3 barátod, aki van), akinek teljesen őszintén, mindent kiadsz magadból... Sok sikert!
2013. szept. 3. 22:21
 2/7 anonim válasza:
Menny el a suli pszihologushoz remélem jól irtam. És neki mondd el ezr. Amugy a családodban minden rendben van?
2013. szept. 3. 22:22
 3/7 anonim válasza:

Úgy gondolod, te írtad rá magadnak?

Annyira rágörcsöltél, hogy szivatnak, ami nagyon kellemetlen tud lenni, hogy idegességedben ilyeneket csinálsz

Hallottam már hasonlóról

Valahogy próbálj meg szövetségest találni

2013. szept. 3. 22:23
 4/7 anonim válasza:
86-os vagyok, bocsánat, elírtam, 2 barátod! Csak nem akartam ebből semmi felfordulást :)
2013. szept. 3. 22:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Az egyik barátnőm szinte ugyan ebben a cipőben jár így segítünk egymásnak ahogy csak tudunk. És nálunk a suli pszihcológushoz 'beutalő' kell az ofő.től. neki pedig már nem egyszer szóltam és szerinte csak kitaláltam.

A családom szinte levegőnek néz 5 éve egy ölelést nem kaptam itthon.

2013. szept. 3. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem normális, hogy nem veszed észre, hogy ilyeneket csinálsz. Ez komoly dolog lehet, mert még ha öngyilkos gondolataid is lennének, abból nem következik egyből, hogy az sem tudod mit csinálsz.
2013. szept. 4. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Szegényke. Én megértelek. Tényleg jó lenne valakivel elbeszélgetned aki pontosabb választ tud neked adni. Esetleg ha lenne egy olyan személy akiben megbízól és neki elmondani ami aggaszt téged. Sok sikert. 18/L
2013. szept. 4. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!