Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a baj? Megbolondultam?

Mi lehet a baj? Megbolondultam?

Figyelt kérdés
esténként egysterüen nem bitok elaludni vagy ha mégis elalszom akkor hajnalban felébredek és nem tudok elaludni mindig amikor felébredek azon aggodom hogy huh aludnom kellene mert holnap suli de annál jobban nem tudok aludni , valami tippetek van ?
2013. szept. 3. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
fáraszd ki magad, utána aludni fogsz mint a tej :)
2013. szept. 3. 19:57
 2/7 A kérdező kommentje:
hogyan fárasszam ki magam lécc valami tipp mindjárt itt az éjjel már ideges vagyok
2013. szept. 3. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az lehet a baj, hogy megkezdődött a suli és rágörcsölsz, hogy újra korán kell felkelned, és erőlteted magad, hogy "aludnom kell, mert mingyar suli, és ne legyek fáradt!" Legalábbis nálam mindig ez van! Példáúl elötte egy órával felébredek, és nagyon parázok, hogy még aludnom kellene egy órát, mivel útána ébresztő, és annyira beparázom, hogy még ezért sem tudok elaludni. Amugy tudom, hogy mennyire sz@r ez az egész.

Ha nálad nem ez a gond akkor talán csak azért van, mert most kezdődött a suli, de hozzá fogsz szokni. Ha meg nem lehet venni gyógynövényes gyógyszert vagy esetleg egy forró fűrdő, meleg tea is segíthet!

2013. szept. 3. 20:36
 4/7 A kérdező kommentje:
hát nállam is pont ez van
2013. szept. 3. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez a bajom, tovább fennmaradok és esténként elmegyek futni, elfáradok, majd leragad a szemem, de három óra alvás után nem tudok tovább. Ilyenkor hasznosan töltöm el az időt, olvasok vagy zenét hallgatok, pihenek.
2013. szept. 4. 17:15
 6/7 A kérdező kommentje:

kösz

a tegnapi este nem is keltem fel

2013. szept. 4. 19:06
 7/7 A kérdező kommentje:
azaz a mai is
2013. szept. 4. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!