Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megbolondultam? Rettegek a...

Tri-nna kérdése:

Megbolondultam? Rettegek a vonattol. (többi lent)

Figyelt kérdés
Az a gondom,hogy szinte rettegek a vonattól...meg amikor átkell mennem az uton.Sokszorészrevettem h amikor már messziről látom h zebrán kell átmennem egy fő uton akkor megremegek...és perceket ott állook és jol meggondolom,h át-e mennyek.Dee a vonattol szinte rettegek:S Segítsetek,hogy ez miért van??!
2011. júl. 22. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez valami fóbia, vagy pánikbetegség. Menj el pszichológushoz, vagy a háziorvosodhoz és beszéld meg vele, mi a teendő, hova fordulhatsz.
2011. júl. 22. 14:21
 2/7 anonim válasza:
Specifikus fóbiának tűnik, ha komoly a gond, feltétlenül szakemberhez KELL fordulni. ( nem EZO tv-hez !!! )
2011. júl. 22. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Álomfejtés??

Nos nyilván előző életbeli vagy ezéletbeli elfelejtett emlékek trauma ért ezzel kapcsolatban.Vagy így haltál meg vagy valakid igy halt meg esetleg és ez okozott benned sérülést.

2011. júl. 22. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:

A vonatoktól én is félek. Ha rajta vagyok, nem, de mikor elmegy mellettem az a hatalmas fémdög, kiráz a hideg. Végül is elég lenne egy elpattanó vezeték, kilógó fémalkatrész, egy nyitva hagyott ajtó és azzal el is intézne. Nem kell vonat mellé állni. :)

Az úton átkelni is veszélyes valamennyire, de nem kell problémát csinálnod belőle. Szemtanúja voltál valamilyen balesetnek, vagy valaki a családodból így vesztette életét?

Esetleg szimplán halálfélelem/halálvágy? A járművektől nem is annyira kell félned, sokkal inkább magadtól.

2011. júl. 22. 15:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem senkim se halt meg így...de mostnába balesetek szmetanuja vagyok..és megérzek dolgokat.VOlt egy eset amikor áltam a járdán és rámtört egy furcsa érzés és remegtem midnen..és pár perc eltetltéve tőlem 1 méterre összeütközött 2 auto.. elég hátborzongato volt és ez nem egyedi eset volt
2011. júl. 22. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor rossz a kategória... Ezo..
2011. júl. 23. 12:21
 7/7 anonim ***** válasza:
orvos
2011. júl. 23. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!