Rettegek a szellemektől, orvosi eset vagyok?
Ne félj ilyesmitől. Túl sok horrorfilmet nézel az a bajod.
Én még nem találkoztam olyan emberrel akit szellem szált volna meg pedig nem vagyok fiatal. Ezek csak babonák.
De ha annyira félsz ettől akkor tegyél be egy fokhagymát a szobába meg ilyesmik.
AZ ilyenek szokták feláldozni a csecsemőiket, hogy elűzzék a gonosz szellemeket.
Orvosi eset vagy, keress fel egy pszichiátert.
Na azért ennyire nem súlyos az eset!Eszembe sem jutott, hogy valaha is bántsam a gyermekem.Feláldozni???!!!!Baromság.A sok félelmem közül, pont a gyerekemmel kapcsolatosat emeltem ki, de látom hiba volt.Sajnos sokkal jobban félek a tükörbe nézéstől éjszaka, vagy a csöndben egyedül léttől.
Sajnos volt egy haláleset a családban, és az illetőt sikerült megbántanom röviddel a halála előtt.Innentől kezdve kezdődtek a félelmeim, de idővel csak rosszabbodott.De akarom felejteni ezt az egészet.
Teaman-nek:
Ha horrorokat nézne, idővel épphogy oldódna a szorongása.
A kérdezőnek pedig:
Nem vagy orvosi eset, nyugi. Én nemrég a zombiktól rettegtem, aztán megnéztem egy zombis horrorfilmet, meg mondogattam magamnak, hogy zombik nincsenek, és már nem is tűnnek ijesztőnek. Velem például az is előfurdult, hogy este mentem le a lépcsőn, és villanykapcsolótól villanykapcslóig száguldottam, hogy belássam az egész lakást. Aztán egyszer csak megálltam, azt mondtam magamnak, hogy nem, nem léteznek zombik, nem kapcsolok lámpát, nincs itt semmi.
Persze más a helyzet, ha te alapjáraton hiszel a szellemekben. Ez esetben azt tudod tenni, hogy valamilyen módon igazolod magadnak, hogy nincs szellem a lakásodban. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!