Ez mi? Megbolondultam? Bőv lent
Már egy hete naponta többször elsírom magam egy bizonyos dolog miatt. Ma reggel sírtam utoljára. Délutánra mikor jöttem hazafelé, teljesen megzavarodtam, vagy nem is tudom hogyan mondjam. Kb nem tudtam saját magamról, úgy éreztem mintha nem egy élő ember lennék hanem valami nem is tudom.
Majd rám jött az az érzés, hogy nem is én vagyok, mintha nem is a saját testemben lennék. Nagyon furcsa érzés .
Plusz még hirtelen rám tört olyan erősen a magányérzet, amilyet még soha nem éreztem. Meg egy hete folyamatosan csak az jár a fejemben, hogy az emberek csak kihasználnak majd eldobnak, továbbá senkinek nem vagyok jó. Csak addig míg szükségük van valamire.
Kezdek megőrülni?:S Viszont nem érzek sírás vágyat. Egyszerűen nem jön rám, akármennyire el vagyok keseredve. Csak bámultam ki a buszból. Semmi életet nem érzek már magamban. És többször még gondolkodni sem tudtam, mert próbálok, de hirtelen elszállnak a gondolataim. Legszívesebben megölném magam, de az eddigi próbálkozásaim nem jöttek be.:(
valaki segítsen!:S
17/L
Sosem vagy egyedül! Rosszul érzed a dolgokat. Velem is volt ilyen. Sokszor éreztem, hogy kihasználnak. Ne hagyd: mindenki felé max. 3 lépést tegyél, aztán ha továbbra is rosszak Veled szemben, akkor hagyd őket ott!
Ez az idegen testben vagyok érzés tudom milyen.
Ne bántsd magad, értékes Vagy hidd el :) Szükségünk van Rád. Vajon miért nem sikerültek eddigi kísérleteid? Mert nem kell megtörténnie :)
Menj a természetbe, az a legjobb hely a világon! Megtisztít, szeret, boldogságot ad! Most hülyének fogsz nézni: de ha nagyon szomorú vagyok fákat ölelgetek. És nagyon jó érzés.
17/L
A deperszonalizáció a pánikbetegség egyik tünete, szóval pánikbeteg vagy!!! [link]
Itt leírják a pánikbetegséget és tüneteit: A deperszonalizációt itt testi elidegenedés érzéseként emlegetik!!!
szóval egyszerre van szorongásom és pánikbetegségem? az úgy finom.
mert a szorongás az egy ideje nálam meg van. gyakorlatilag évek óta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!