Lesz*rom tabletta? Létezik ilyen?
Neked legalább van munkád
Minek nézel másokat,hogy milyenek? :O
Csak rosszabb lesz tőle.Ha érsz magadnak annyit,hogy megtegyél dolgokat,hogy jobb lehessen,tegyél!
Biztos ismersz valakit aki adna cuccokat,de nem sok mindenre jók ezek max pillanatnyi időre meg még rosszabb lesz tőlük.
Ha későnek találod az időt akkor késő is lesz. Az áll előtted amit akarsz,hogy előtted legyen.
A lányok amúgy is mások.. nagy részük talán boldog.. mások mint mi.
Látom nem vágysz a magányra akkor ahhoz kell valaki.
Leszarom tabletta? Úgy hívják, hogy Xanax és alkohol.
Egyébként átérzem azt, ami veled van; én 25 évesen vagyok hasonló, bár kicsit jobb helyzetben...
Pszichológus+pszichiáter kombó viszont tényleg tudna segíteni és magadra sem ismernél. 28 éves korban elkezdeni élni pedig nem a világ vége... még rengeteg dolog van előtted, hidd el! Csak meg kell tenned az első lépést.
Azt az érzést hívják szorongásnak. Valamitől biztos kialakult!
Szerintem adj még egy esélyt a pszichológusnak és menj el mellette egy pszichiáterhez is. De lehetőleg ne ahhoz, akihez régebben jártál, sőt! A legjobb az lenne, ha olyant találnál, aki egyben pszichiáter és pszichoterapeuta is. Hosszú az út a gyógyulásig, de megint ismétlem önmagam; megéri! Nagyon is.
Én, amikor először voltam a pszichiátrián és vártam, hogy sorra kerüljek, a pszichiátertől egy jó nagy darab, negyvenes ember jött ki úgy, hogy bőgött, torka szakadtából...
Én konkrétan nagyon megijedtem, viszont nem néztem őt le ezért. Szerintem egyáltalán nem lenne gáz, ha egy orvos előtt elkezdenél sírni. Ez természetes, sőt; már én is pityeregtem orvos előtt.
Most ezért nehogy már ne próbálj meg segítséget kérni egy szakembertől...
nem vagyok se szektás, se vallásos, DE...
meg kell találnod a lelki békéd
nem tudom, Te hogy állsz a vallásokkal, én a helyedbe keresnék valami közeli buddhista közösséget
mivel a lélekhez iszonyat értenek, s segítenek megtisztulni, ha hagyod, sokkal jobban leszel fél-egy év múlva (ha láttad az Ace Ventura 2-t, tudod :D neki is az segített :D)
persze csodát nem kell várni, de ha már úgy érzed, minden kötél szakadt, ez is csak egy lehetőség
szerintem (csak szerintem) egy kis lélektisztító kúra után (nem hiszek a spirituális dolgokba, és tényleg nem vagyok szektás, ateista vagyok, de a buddhizmus érdekel :D) szerintem kb újjászületnél
hajrá! :D
Nincs olyan ember, akiben megbízol annyira, hogy tudd: nem fog elfordulni tőled akkor sem, ha sírni lát?
Amúgy dokinál nem kell félni az ilyesmitől. Nem családtag, nem barát, nem ismerős, úgyhogy tökmindegy, mit gondol rólad.
Megértelek, nekem is szokott ilyen érzésem lenni... meg én is így vagyok vele, hogy azért nem mondok el senkinek semmit, mert nem akarom őket terhelni. Félek, hogy vagy kiakadnának, vagy aggódnának miattam, de mindenesetre nem úgy néznének már rám, mint azelőtt.
Én fontolgatom a szakembert. Ami visszatart, az az, hogy nem mindig érzem magam rosszul, és ha jó a kedvem, akkor teljesen más színben látok mindent, úgy érzem, nincs is semmi bajom, és magam is meg tudok oldani mindent. Csak ez nem tart sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!