Sedatif PC szopogató tabletta vagy Frontin 0,25mg?
Az orvosom 2 hete felírta nekem a Frontint, napi 3x1-et kéne bevennem, de csak este veszem be elalvás előtt, vagy reggel, mikor arra kelek hajnalban, hogy iszonyatosan szorongok. VISZONT nem akarok rászokni, gyűlölöm a gyógyszereket, nem szeretnék 21 évesen nyugtatókon élni, csak mostanában nagyon szorongós vagyok, pánikszerű tüneteim vannak meg egyebek, azért írta fel ezt a doki.
Mit gondoltok, jobb lenne inkább egy homeopátiás szert bevenni, pl. a sedatif-et? Ezt egy barátnőm ajánlotta, neki segített, de azért megkérdezlek Titeket is.
Jah, és mostanában szoktam citromfű teát is inni, a nyugtató hatása miatt. Csak ezt a nyamvadt Frontint szeretném elhagyni a pékbe, ha lehetséges.... :-)
21/L
Mindenképp megyek majd pszichológushoz is, de előtte szeretnék egy teljes kivizsgálást, hogy megnyugodjak afelől, hogy nincs szervi bajom. (Sajnos a szorongásom már olyan mértékű, hogy könnyen mesélek be magamnak dolgokat, tiszta hipochonder lettem az utóbbi pár hétben, folyton halálfélelmem van)
Mindenesetre küszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!