Mire jó és mennyire hatásos a frontin 0,25 mg tabletta szedése?
Több mint fél éve hőemelkedéssel küzdök és az okot a mai napig nem találták meg. Minden lelet negatív. A dokim szerint lelki eredetű és felírt 3*1 frontin 0,25mg-t.
Soha életemben nem szedtem még szorongásoldót, így félek is tőle. Tanácsot, tapasztalatot várok Tőletek!
A doki és a barátaim szerint is lelki bajaim vannak, bár én nem tartom őket nagyon súlyosnak. Kicsit félek ilyen jellegű gyógyszert szedni. Először lehet elmegyek egy 'dilidokihoz', csak le tudja szűrni, hogy mi a helyzet.
Köszönöm a választ!
Néhány hónappal ezelőtt, több olyan dolog is ért, ami egyszerre sok volt, és nem tudtam feldolgozni. Csak őrlődtem, aludni, enni nem tudtam. És megláttam a mamámnál, hol tartja a Frontint. Nem tudom h hány mg-s volt, de lenyúltam párat. Másfél órán belül betoltam a lopott mennyiségből 2 és felet. Ahogy mondom: 3 napra kiütöttem magam. A mozgásom alig tudtam koordinálni, amikor éppen nem aludtam, könnyűnek és gondtalannak éreztem magam, az ég világon semmivel nem tudtak felidegelni. De ugye a hátránya az ilyeneknek, h nem egészséges a túlzott fogyasztás, de még a minimális sem, és a hatása rövid. Jobb ha ilyen készítmények nélkül tud az ember kiegyensúlyozott életet élni. Én túlzásnak tartom, h hőemelkedés miatt ilyet írt fel Neked az orvos. Sztem látogass el más orvoshoz is a biztonság kedvéért.
Remélem megoldódik a problémád frontin nélkül is :)
Minden jót!
19/L
Köszönöm a válaszokat!
Aki a szexuális életet javasolta megoldásként, azzal sajnálattal tudatom, hogy egy egyedülálló nőnek ezt elég nehéz megoldani :)
Már nem vagyok hajlandó dokikhoz mászkálni. Több leletem van mint nagymamámnak egyész életében volt :))
Pár hónappal ezelött történt pár dolog nekem is az életemben.. Van itthon Frontin anno anyának irták fel, ő sose szedte.. sanofinál dolgozik tud pár dolgot a gyógyszerekröl nem szereti az ilyesmit..
Én viszont elkezdtem szedni.. elég komolyan letud szedálni eza vacak. Föleg ha iszol rá. Semmilyen problémát nem old meg, max csinál még egy párat.
"A rendszeres nemi élettel elmúlik ez a gond egy héten 3X tedd meg, és 3 hét múlva OK-s lesz a téma:-)"
Ez igaz. Egyedül ez fogja megoldani, ha gyógyszer nélkül akarod élni az életed kérdező. A kutya talán javíthat a helyzeten, de az sem megoldás. Inkább embertársra lenne szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!