Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi legyen a lányommal? Nagyon...

Mi legyen a lányommal? Nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Már teljesen el vagyok keseredve. Lányom 24 éves. Majdnem 1 éve hagyta el a vőlegénye, akivel már 6 éve voltak együtt. Azóta teljesen kifordult önmagából.

Két alkalommal próbált öngyilkos lenni, egyszer a férjem szedte le a kötélről, csak nagyon kevesen múlott, hogy még időben ott voltunk, nem lett baja. Pár hét múlva begyógyszerezte magát, el akart szökni, hogy ne tudjuk orvoshoz vinni, de megint csak a szerencse révén a szomszédok észrevették, így sikerült bevinnünk a kórházba.

Jött a pszichológus, ami persze semmit nem segített. Kapott gyógyszert, de semmi pozitívum nem jelentkezett.

Azóta folyamatosan csonkítja magát. A kezei egytől egyig tele vannak vágásokkal, némelyik annyira mély, hogy hónapok elteltével is megmaradt a helyük. Dohányozni kezdett és a cigit rendszeresen a kezén nyomja el, így csupa égésnyom. Néha iszik is.

Magában beszél, dührohamai vannak, vagy éppen sírógörcsöket kap. Néha olyan mintha teljesen jól lenne, de nagyon ritkán. Már ott tartunk, hogy minden percben kelle mellé valaki, mert amint alkalma van pusztítja magát.

Teljesen összeomlott, megzavarodott. Folyton a halál jár az eszében, és mikor magában beszél folyton azt tervezi, hogy öli meg magát és a volt vőlegényét is.

A minap minden ok nélkül nekiesett a kutyának, szó szerint szét akarta tépni, pedig nagyon szereti azt az állatot, volt, hogy minden ok nélkül felpofozta, ütötte-verte a testvérét, ugyanígy a férjemet is. Gyakran akar kiszökni a házból, hogy megkeresse a fiút, és mindig csak üvölt, hogy meg akarja ölni, hogy hagyjuk elmenni.

Ha beszélünk hozzá fel sem fogja, nem érti meg mi a jó és mi nem.

Mint már mondtam, a pszichológus semmire sem jó, a gyógyszerek se mindig. Ez amit leírtam nem konkrétan mindennapos, néha van, hogy 1-2 nap nyugodtan eltelik.

Mit csináljunk vele, már teljesen megőrült?

Próbálunk ráfigyelni, de a nap 24 órájában nem tudunk mellette lenni, és félek, mert ahogy már írtam ránk támad.

Mit tegyek?

Kérek mindenkit, hogy tényleg cask olyan írjon, aki komoly választ adna.

Az esetleges gépelési, helyesírási hibákért elnézést kérek, csak nagyon ideges vagyok.

2009. nov. 12. 23:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
37%

A lanyodnak az a baja, hogy szerelmes, és kapcsolatfüggő!!

Nem örült meg, nagyon is tudja hogy mit csinál és ha meg akarta volna ölni magát már rég halott lenne....

Ezek segélykiáltások!!

Valahogy el kéne érni azt hogy ne a sráccal foglalkozzon, hanem vmi mással!

Ezt bárhogy el lehet érni akár szigorral is, vagy szankciókkal...

Neki most arra van szöksége hogy meghatározzák mit csináljon!

kicsúszott a lába alól a talaj, kell neki egy biztos pont amiben kapaszkodhat!!

2009. nov. 13. 22:09
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Na azért ez ennél komolyabb dolog, sajnos..
2009. nov. 14. 13:31
 23/25 anonim ***** válasza:
Esetleg valami komment, kedves kérdező??
2009. nov. 14. 22:28
 24/25 anonim ***** válasza:
33%

Nemcsodálom hogy kiborult:S

Igyvan nyugodt hely kell neki finom ebéd délben normális alvás,valami vígjáték esetleg mozi stb...

Én nemlennék öngyilkos mert sajnos én alapból a halál maga vagyok így meg sem tudnék halni...

Tudom hogy mindent megakarsz tenni és anya lánya kapcsolat szinte a legerősebb a világon!Ne ereszd el.nem gyógyszerek kellenek meg pszihiáter azok rontanak rajta.ne beszéljetek állandóan arrról amiről nemkéne kerüljétek a rossz témákat .kis üde hangulat kell hogy jólérezze magát.

Remélem rendbe jön!És neked meg kitartás ne felejtsd el hogy rád számít!!!!!

2009. nov. 17. 23:26
 25/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Történt valami javulás az elmúlt pár hónapban?

2010. júl. 23. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!