Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most telt be a pohár végleg....

Most telt be a pohár végleg. Mit javasoltok? Miért lesz valaki szerencsejáték függő?

Figyelt kérdés
A történetem: 23éves srác vagyok egy rendes normális emberke! nagyjából 5 éve találkoztam először a szerencsejátékkal majd nagyon dúrván belementem. rulett volt a minden amig be nem tiltották! azóta vannak hullámok amik elkapnak,ilyen ez a mostani is. nagyjából 90ezer ftom volt 2 napja .ma olyan 60 ezer ha van. tipmixelek kőkeményen és persze hogy nem nyerek. tiszta idegbeteg leszek amikor elmegy és már vároma holnapot hogy mit rakhassak a maradékból.hogyan lehet leszokni? mit tegyek? már 2-3 éve próbálom de nem megy. az igazsághoz hozzátartozik ezt a pénzt nyáron kerestem meg kb 200 ezer ftot és a kocsi a számlák egyre jobban elviszik amim van. mivel 1 hónapja munka nélküli vagyok. összefügghet ez azzal is hogy nem találom ahelyem a világban és nincs más amiért éljek? azon kívül hogy felkelek eszek és lefekszek aludni semmit se csinálok,már baromira unom. külföldön akarok dolgozni ausztriába most télen de kb 200 emailből nem viccelek 0 akadt eddig horogra.barátom nincsen egy se. barátnőm van akinek 110 ezerrel tartozom és már nem ad emiatt nem is találkoztunk ma..hogyan tovább?? légyszi értelmes válaszokat! ti mit tennétek??
2013. okt. 19. 22:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Itt mutyiországon semmi sem megy jól itt a pénz se jó.
2013. okt. 20. 17:20
 22/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok, miujság kérdező, válaszolók? :)
2022. okt. 7. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!