Most telt be a pohár végleg. Mit javasoltok? Miért lesz
valaki szerencsejáték függő?
11/22 A kérdező kommentje:
nem megbántani akarlak ez csak egy sima vélemény. sokan dolgozni járnak felveszik havi 1szer a fizut és mokuskerék. én ezt el akarom kerülni. mert 90ezer ftbol vagy akár 160ezer ftbol vagy akár 185 ezer ftbol soha a büdös életbe nem lesz lakásom se családom! de ezt te is beláthatod!
a gépek mellé is annó kötelező volt kitenni segély telefonszámot gondolom a lottózókban is van kirakva elérhetőség ahol segitenek a játék függőségen.
2013. okt. 19. 23:19
13/22 A kérdező kommentje:
én egy szóval nem bántottalak meg! te miért kezded? ha neked elég 130 ezer ft havonta akkor gratulálok! a fizetés 4-5 száz ezer ft alatt nem fizetés. ha más is kereshet annyit akkor bárki! én nem akarok a robotok közé tartozni ennyi pénzért.
Én nagyon megértelek, hogy többre vágysz, de nézd meg, hol tartasz most. Hatvanezer forintod van. És -110 ezer a barátnődnél. Az azt jelenti, hogy összesen van -50 ezred.
Ha nem hagyod abba, soha az életben nem jutsz el a célodig.
A havi 5-600 ezerig pedig se tippmix, se éjjel-nappal budapest nem fog elvezetni. Ugyan már. Hol vannak ma a 2 évvel ezelőtti Való Világosok...? Sehol.
Egy út van: tanulás (szakma!!!), aztán külföld. Még nem vagy elkésve.
2013. okt. 20. 00:18
Utolsó vagyok. Tényleg pszichológust kéne keresned, másképp nem fogod tudni abbahagyni.
2013. okt. 20. 00:18
16/22 A kérdező kommentje:
aranyos vagy hogy ezt irod. nem is a nagy pénz vonz az éjjel nappal budapestbe de az egy kiugrási lehetőség.megismernek az utcán nekem ez kell ez hiányzik
17/22 A kérdező kommentje:
mondják hogy huu nézd ott jön ez a jóképű srác a sorozatból mint pl (kristóf) mekkora élete lehet már. én csak menekülök ebbe a rohadt játékba.minden este nézem az éjjel nappal budapest plakátot a zenéjét meghalgatom és várom a telefon hívást.reggel ránézek a telomra de nincsen nem fogadott hívás. 2 castingon is voltam tényleg nem szúrtam el semmit. de nem hívnak.. nekem ez sokat jelentene
Magyarországon ez az EGYETLEN alternatíva van a meggazdagodásra (vagy a lopás) ezért alakul ki.
Most nézzük reálisan. Az életünk olyan hogy melózunk havi 90-ért (jó esetben) amiből épphogy megélünk. Luxus nincs nem is lesz.
Én is lennék szerencsejátékos ha értenék hozzá. Vagy bankrabló.
2013. okt. 20. 12:23
Aha, látjuk, hogy a kérdező is hogy meggazdagodott, ugye?
1:10000000 esélyed van arra, hogy valaha is nyerj valamit. Vagy még kevesebb.
Cserébe ölöd bele a pénzedet, a jövődet.
Kérdező, tanulj szakmát és menj külföldre! Itt Mo-n nem leszel gazdag se szerencsejátékból, se sorozatokból, se másból soha.
2013. okt. 20. 12:28
Külföldön meg lehetsz gazdag mint takarító ráadásul a köznép szemében te is csak egy "ungárise svájnhund" leszel és mint ilyen egyenértékű a török bevándorlókkal. És előbb-utóbb úgyis hazaküldenek.
2013. okt. 20. 12:43
Kapcsolódó kérdések: