Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Kérlek ne nézzetek hülyének a szokatlan kérdés miatt, de aggódom. Van a házunknak egy emelete, ahova csak WC-re meg fürödni megyünk fel. Van még ott két szoba is, az egyik az albérlőnké, de ő csak este szokott jönni néha, mert nagyon messze lakik a munkahelyétől és sok ideig tartana neki olykor hazamenni. Van a folyosó, annak a végén van egy pár fokos lépcső. Ez vezet a szobájához. Ez alatt a lépcső alatt csupa por minden, meg pókok is vannak ott, mivel egyszerűen lehetetlenség hozzáférni a lépcsőtől.

Na egyik nap mentem az emeletre zuhanyozni és ez alatt a lépcső alatt láttam egy poharat, ami félig tele volt vízzel. Nem értettem, hogy került oda, gondolkodtam azon, hogy esetleg hallucinálok, de egyszerűen lehetetlennek tartottam, kristály tisztán ott volt. Másnap, vagy pár nappal később, már nem emlékszem, már nem volt ott. Ez nem volt olyan rég, max pár hete. Ma eszembe jutott és megkérdeztem a szüleimet, de ők nem látták. Az albérlőnk meg szerintem akkor nem is volt itt, szóval ő meg végképp nem rakhatta oda, de miért is tette volna?

Már így is kiráz a hideg amikor az emeleten vagyok, valahogy olyan nyomasztó az egész hely. De most meg végképp félek.

Szerintetek lehet, hogy gond van velem? Mármint a fejemben? :S Vagy (bár eddig nem hittem benne) esetleg valami természetfeletti dolog lehetett? Olyan félelmetes ez a dolog. Oltogatásokat kérlek ne írjatok, komolyan kérdeztem! Nem tudom mit gondoljak.

14/L

2012. máj. 17. 22:01
 1/5 A kérdező kommentje:
"Szerintetek ez normális?" Ezt tulajdonképpen úgy értem, hogy normális, hogy ilyet hallucinálok? Márha hallucináltam.
2012. máj. 17. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy dohányzott a manus,és abba dobta bele a csikket,vagy hasonló.
2012. máj. 17. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Valaki csak odatette. Lehet elfelejtette már, mert ez nem egy jelentős esemény. Ez nem természetfeletti esemény, és nem is hallucináció. Lépj túl a dolgon.
2012. máj. 17. 22:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát, ha azt mondjátok... Csak egyszerűen annyira értelmetlen, hogy valaki odarakta. Miért tette volna a lépcső alá? Na mindegy, megpróbálok megnyugodni akkor.
2012. máj. 17. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:
nem lehet, h sok horror filmet láttál?
2012. máj. 21. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!