Szerintetek ez normális?
Már minden nap sírok, általában este. De ha már valaki üvöltözik velem, de ha még nem is velem hanem mással, akkor is. Nem bírom elviselni ha kiabálnak velem, leszidnak vagy valami negatív dolgot mondanak rólam. Mivel nem nagyon szeretem így se magam, így a kritika meg nagyon rosszul tud esni. :( Érzékenyebb vagyok, de szerintetek baj ha már mindenen el tudom sírni magam? (Akár van egy szomorú reklám, vagy van mikor egy gondolattól..)
16/L
Nekem is volt ilyen korszakom (vagy legalábbis ehhez nagyon hasonló). Nem lesz mindig így, meg túl lehet ezen a korszakon is lenni, de sajnos nem fog varázsütésre menni a dolog.
A pontos helyzettől függően lehet segíteni a dolgon, hogy ne olyan tragikusan éld meg a dolgokat.
Ha gondolod keress meg és megbeszélhetjük, hogy én mit hogy tettem még annak idején, hátha neked is sikerülni fog.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!