Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 34 évesen elsírtam magam. Ez...

34 évesen elsírtam magam. Ez normális?

Figyelt kérdés
Nagyon sok bajjal kell szembe néznem,tartottam magam amíg lehetett,de egyedül vagyok itthon,és kitört belőlem a sírás...
2012. ápr. 25. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

a sírás egy teljesen természetes dolog

ha tényleg ennyi dolog nyomna akkor az lenne az igazán nagy probléma ha nem tudnál sírni

2012. ápr. 25. 19:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Miért ne volna az? Sok bajod van, egyedül vagy otthon, a kuyta se lát, miért ne sírhatnál? Talán korhoz vagy nemhez van kötve a fájdalom és a sírás?

Nem kell ám mindig tartani magát az embernek, nem kell ám mindig keménynek lenni. Sírj csak nyugodtan. Meglásd, utána sokkal könnyebb lesz minden. :)

2012. ápr. 25. 19:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Eddig nem tudtam.Most tört ki belőlem.34 f.
2012. ápr. 25. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ez nincs korhoz kötve. :(
2012. ápr. 25. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem őszinte dolog és segít az emberen.21l
2012. ápr. 25. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne normális?
2012. ápr. 26. 09:24
 7/8 anonim ***** válasza:
A sírás után megnyugszik az ember, ez egy teljesen természetes reakció. Sőt, ha valaki tud sírni ,az már jó jel. Valaki lehet bármilyen bánatos, nem tud...Nekem van ilyen ismerősöm!
2012. ápr. 26. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, normális.

Nekem is sok bajom van, néha nálam is elszakad a cérna, de inkább már az van, hogy nem tudok sírni. Baromira szenvedek dolgok miatt, de már sírni sem tudok és nagyon rossz, mert szinte feszít, szét akar tépni valami belülről. Inkább sírnék egy kicsit, mint így kínlódnék, mint most:/ Szóval nyugi, nem szégyen, ha igazán okod van rá és ahogy elnézem, van.

2012. jún. 8. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!