Most telt be a pohár végleg. Mit javasoltok? Miért lesz valaki szerencsejáték függő?
Figyelt kérdés
A történetem: 23éves srác vagyok egy rendes normális emberke! nagyjából 5 éve találkoztam először a szerencsejátékkal majd nagyon dúrván belementem. rulett volt a minden amig be nem tiltották! azóta vannak hullámok amik elkapnak,ilyen ez a mostani is. nagyjából 90ezer ftom volt 2 napja .ma olyan 60 ezer ha van. tipmixelek kőkeményen és persze hogy nem nyerek. tiszta idegbeteg leszek amikor elmegy és már vároma holnapot hogy mit rakhassak a maradékból.hogyan lehet leszokni? mit tegyek? már 2-3 éve próbálom de nem megy. az igazsághoz hozzátartozik ezt a pénzt nyáron kerestem meg kb 200 ezer ftot és a kocsi a számlák egyre jobban elviszik amim van. mivel 1 hónapja munka nélküli vagyok. összefügghet ez azzal is hogy nem találom ahelyem a világban és nincs más amiért éljek? azon kívül hogy felkelek eszek és lefekszek aludni semmit se csinálok,már baromira unom. külföldön akarok dolgozni ausztriába most télen de kb 200 emailből nem viccelek 0 akadt eddig horogra.barátom nincsen egy se. barátnőm van akinek 110 ezerrel tartozom és már nem ad emiatt nem is találkoztunk ma..hogyan tovább?? légyszi értelmes válaszokat! ti mit tennétek??2013. okt. 19. 22:09
1/22 anonim válasza:
Ezt a pénzt inkább egy pszihologusnak add,vagy más szakemberre költsd,aki ebben érdemben tud segíteni neked! Itt más választ nem fogsz kapni,ami segít,mert tudom milyen nehéz dolog ez.
Mindenképp szakemberre van szükséged.
2/22 anonim válasza:
Szenvedélybetegség ez sajnos :( akaraterő kell,hogy leszokj róla olyan dolgot tűzz ki magad elé amit meg akarsz tenni ezt meg hagyd a fenébe.
3/22 anonim válasza:
Ha nincs célod akkor ugyanez marad és még rosszabb lesz pénz terén. Azért akard,hogy jobb lehessen! hogy ne legyen ez nem kell ehhez semmilyen szakember sztem csak akarat ehhez ha azod nincs akkor is gondolj arra,hogy ha így folytatod adósságokba vered bele magad ami szélsőséges esetben az életet is veszélyeztetheti
4/22 A kérdező kommentje:
Most csináltam egy önértékelési tesztet.amiben kiderült másoknak akarok megfelelni.bla bla a lényeg hogy 190es pontszám alatt már nagyon gázos a helyzet 260 a jó nagyjából 117 pontot kapartam össze. mit tegyek az önértékelésemmel kapcsolatban? egy joképü normális srác vagyok akinek önbizalma 0. hiába mutatom kifelé azt hogy jó vagyok egy nagy 0 vagyok. jó példa a barátnőmmel 3 éve vagyok együtt de már 2 éve nem kéne,de félek váltani.félek hogy mi lesz utána. félek kimenni külföldre. itthon ülök a szobámba 23 éve:( és ez nem jo igy
2013. okt. 19. 22:40
5/22 A kérdező kommentje:
Célok?fosita akartam lenni nb1 ig jutottam el ifi szinten és utána egyre lejebb a lejtőn! egykori csapattársaim ma nb1 be bizonyyítanak én meg egy megye 2es csapatnál.pedig tehetség volt,csak nem jött hirtelen a siker! Munka:nagy vágyam hogy híres ember legyek akihez odajönnek az utcán akit szeretnek az emberek. az éjjel nappal budapest lett volna kiugro ahova 2szer jelentkeztem és csak nem csörög a telefonom. a falamra kiirtam h éjjel nappal budapest mai napig vároma telocsörgést és semmi! nem érzek magamba más terén tehetséget. és 23 évesen nem tudom mi akarok lenni végre.
2013. okt. 19. 22:42
6/22 anonim válasza:
Próbálkozz továbbra is ilyen jelentkezésekkel műsorokba amik vonzanak! én több vagyok nálad am és én sem tudom mit szeretnék igazán van pár dolog amiben jó vagyok erre fexem rá. A foci jó dolog. Külföldi munka is ott van pénz van lehetőség.
7/22 A kérdező kommentje:
Az igaz de kezdek kifutni az időböl.csajozni akarok élni a fiatal éveimet.de ehhez javában pénz is kell. nem elég egy régi kocsi jobbat akarok. külföldön eddig 2szer jártam melozni hát tényleg a legalja munka is nagyon jól fizet. és ezért érzem magam idősnek.meg tényleg 200 helyre irtam szállodák éttermek.mosogatoi melot. és semmi:)
2013. okt. 19. 23:01
8/22 anonim válasza:
Én sokára ébredtem fel úgymond,szerinted meddig fiatal valaki?
9/22 A kérdező kommentje:
Szerintem azt mondják annyi vagy amennyinek érzed magad. szerintem ez illuzio. én azt mondom aki 28-29éves koráig nem találta meg azt amihez ért és nem elismert ember abban annak már késő! de ez az én véleményem. 29évesen családot szeretnék ha addig kitudom élni magam csajok terén ami a vágyam! de hogy hogyan kezdjek el élni azt nem tudom. ja és nem mellékes 29éves koromba már egy saját lakás is szükséges amire nem tudok várni. ezért akarok távozni az országból.és megjegyzem én már el vagyok késve 23 évesen. 18-19éves ismerőseim már kint vannak .na nekik lesz jó!
2013. okt. 19. 23:09
10/22 anonim válasza:
Akkor szerinted már elkéstem szerintem még nem elismertséget itthon nem várhatunk sztem max külföldön esetleg sikert is kb. az idő már nem visszafordítható dolog én hiába vagyok több nem érzem magam annyinak az van elöttem aminek akarom,hogy előttem legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!