Szerencsejáték függőség? (tippmix)
Figyelt kérdés
3-4 hónapja kezdtem el tippmixelni,azóta több mint 10 ezret elvesztettem.Mindig azzal győzöm meg magam a folyatatásra,hogy vissza kell valahogy szereznem a pénzt(nem tudom hogy tényleg ezért játszok-e tovább vagy függőség miatt).Épp most találtam ki egy új módszert,hogy nagyobb eséllyel nyerjek,de nem tudom... jobb lenne abbahagyni amíg csak ennyit vesztettem?Igazából másra nem nagyon költök pénzt,úgyhogy nem nagyon van gondom ha elvesztem.2012. dec. 16. 15:51
1/7 anonim válasza:
A függőség az az, amikor nem tudsz élni anélkül, hogy játssz, minden pénzedet eljátszod, inkább ennivalót sem veszel, csak játszol...
Ez még nem függőség, ha megengedheted magadnak, hogy veszíts havi kb. 3ezret.
Amúgy a szerencsejáték zrt. weboldalán van egy teszt arra, hogy függő vagy-e vagy sem.
2/7 anonim válasza:
Szia! Nagyjából nullára ki lehet hozni a dolgot, de az idegrendszereddel fizeted a nagy részét. Ne feledd, 1 meccs mindig elmegy..
4/7 A kérdező kommentje:
De jó lett volna ha annál a -10 ezernél abbahagyom.
2022. jún. 27. 10:30
6/7 A kérdező kommentje:
10 év alatt -1.5-2 millió körül lehet. Kb másfél éve leálltam
ápr. 28. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!