Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szociális fóbiásként hogy...

Szociális fóbiásként hogy éljek túl egy felelés?

Figyelt kérdés
jó tanuló vagyok, a tanáraim tudják, hogy ez az egyik betegségem, azonban úgy gondolják, hogy mivel jó tanuló vagyok a felelés mit árthatana nekem?! de azt nem tudják, hogy akár ki is ájulhatok stb. mit tehetnék hogy túl éljem vagy eltereljem a figyelmem a "közönségről"?
2013. okt. 19. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérd meg a tanáraidat, hogy hadd felelhess írásban.
2013. okt. 19. 15:49
 2/6 A kérdező kommentje:
sajnos ez így nem lehetséges mindenkinél
2013. okt. 19. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
ha annyira szociális fóbiás lennél akkor nem mernél elmenni az iskolába nem mernél emberek között lenni..szóval annyira nem lehet súlyos a dolog max lámpa láz de az más!ha nem bírod akkor miért nem leszel magántanuló?
2013. okt. 19. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha magántanuló lennél, azzal csak magad alatt vágnág a fát. Még kevésbé tudnál beilleszkedni, elszoknál az emberektől.

Ha mindenképp muszáj felelned... akkor először is tanuld meg az anyagot oda-vissza, ez ad egy kis magabiztosságot. Gondolj arra, hogy a többiek sem szoktak tökéletes feleletet levágni, és igazából mindenki lesz*rja, hogy te hogyan felelsz, inkább facebookoznak telón a pad alatt vagy rajzolgatnak. Sőt, a tanár is lesz*rja, csak ad rá egy jegyet azt' csókolom, mehetsz a helyedre.

2013. okt. 19. 18:14
 5/6 A kérdező kommentje:

diagnosztizálva vagyok, sőt elég erős szociális fóbiám van.

felelésnél mindenki engem fog nézni, mert ugyse sose beszélek senkivel és ez nekik egy csoda lesz hogy kiállok és beszélek

2013. okt. 19. 18:23
 6/6 A kérdező kommentje:
ráadásul ha elkezdek dadogni és összevissza beszélni akkor meg pláne hogy mindenki engem fog nézni
2013. okt. 19. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!