Begörcsölt a hasam felelés előtt, miért?
Figyelt kérdés
Megtanultam 5-ösre, de óra előtt is tiszta ideges voltam és mikor becsöngetek és rám került a sor már a sírás kerülgetett annyira görcsölt a hasam, és szédültem is, egy darabig mondtam a tananyagot, és nem jutott eszembe, és ez elég voltam ahhoz, hogy sírjak is.
Nem jött meg!
2011. szept. 24. 01:21
1/3 A kérdező kommentje:
14 éves, 8.-adikas lány vagyok.
2011. szept. 24. 01:23
2/3 anonim válasza:
A drukk okozta stressz. Elég sz@r, hogy már 14 évesen előjön, ugyanis ez elkísér egész életedre, és a stresszes helyzeteket nem fogod tudni kikerülni, mert a modern életvitel velejárói.
Pszichiáterrel kell ezt megbeszélni.
3/3 anonim válasza:
Lazíts! Nem kell rögtön pszihiáterház fordulni, szerintem az előző válaszoló is pszihológusra gondolt.Próbáld meg magad végiggondolni, hogy miért is izgulsz annyia, hiszen ez csak egy doga, stb. nem ezen múlik az életed, hiszen 5-ösre tudod. Tényéleg, csak vedd lazán! Szerintem először a szüleiddel kellene ezt megbeszélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!