"Kóros" Bűntudat ellen mit tudok tenni?
Elég sokszor bebeszélek különböző dolgokat magamnak, ami miatt bűntudatom kéne hogy legyen, általában a szeretteimmel szemben. Pl., tudom, hülyeségnek hangzik, és az is, de bebeszélem hogy el kell mondanom az adott személynek egy elég személyes és intim problémát, amit az ember nem "reklámoz", de nem is érzi rosszul magát, hiszen személyes jellegű. Ilyen, és ehhez hasonló dolgok miatt keltek magamban bűntudatot rövidebb-hosszabb időkre, néha már olyan dolog miatt is lelkiismeret furdalásom van, amit "el se követtem", egyszerűen csak bebeszélem magamnak.
Ilyenkor általában alig bírok enni, nehezen alszom, és kedvtelen is vagyok. No meg persze fáj a hasam.
Mit lehet ez ellen tenni? Tudom, én is tudom saját magam, hogy ez hülyeség, de egyszerűen nem tudom mit tehetnék ez ellen. Köszönöm előre is, sokat jelent ha segítetek.
Ilyenkor nem árt egy "lelki nagytakarítás". Nézd meg még:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!