Milyen gyógyszertől/vegyszertől lehetne legegyszerűbben meghalni fájdalom nélkül, gyorsan? (hosszabban lent)
soha nem írtam még ide kérdést de most csak ez jutott eszembe...15/ L vagyok.aki már most azt gondolja hogy -na, csak egy hülye kis tini- a légyszi ne olvassa tovább!én segítséget szeretnék!szóval sokáig depressziós voltam, a "családom" és a sulis gondok miatt..nem viccelek, egyszerűen nem akartam élni, és ez így sablonosan hangozhat de nagyon sokminden történt, hogy szinte egy élő halottnak éreztem magam...AZTÁN jött egy fiú az életembe...megváltoztam, mindennek értelme lett.eltelt egy nyár, vele..és most meg vége.és kezdek visszaesni.tudom, hogy amiatt szakított mert egy szar ember vagyok és ezen nem is tudok változtatni, eddig bírta az apró szarságaim, oké.pedig én megszerettem...de nem lelkizni akarok, egyszerűen most van az a pont hogy úgy érzem megint semminek nincs értelme.ellökök magam mellől mindenkit aki fontos lesz, egyszerűen a rosszabbik személyiségemmel.anyukám szájából is hallottam olyan dolgokat ami miatt így érzem:NEM akarok így tovább élni...üres vagyok már érzelmileg teljesen.és NEM fogok pszichológust keresni.IGEN, "barátaim" vannak.de Ő már nincs többet.és ez csak az én hibám, és ezt tudom.azt is tudtam hogy ez a nap el fog jönni, túlságosan szerettem ahhoz hogy ez sokáig tartson, hiszen miért érdemelnék meg egy ilyen jó embert pont ÉN?
tegnap reggel óta nem ettem, csak 2 db háztartási kekszet.és végigalszom a napot, nem mentem ma suliba.vagdostam magam, de az fájt, és belegondoltam hogy lassan is véreznék el.az szar lenne.de nem bírom tovább,kérlek valaki segítsen,csak valami fájdalommentes módszert mondjatok, higgyétek el hogy ez lenne a legnagyobb segítség!nem szárad senki lelkén, csak mondjatok valami olyat amitől nem kerülök kórházba vagy elmegyogyóba.csak csendben meg akarok halni.itt már semmi dolgom nincs.valaki!!
15 évesen én is próbáltam kinyírni magam. Aztán nem sikerült, lassan lett belőlem "valaki", és végül örültem, hogy nem nyírtam ki magam.
Aztán most 22 évesen egy roncs vagyok, egy darab ..., szánalom...Ha a 15 éves kori énem tudta volna, hogy ez lesz, akkor nem gondolkozott volna. Most is csak a gyávaságom tart vissza, de nem leszek már túl soká gyáva. Nagyjából amióta tudom mit jelent az, hogy halál, azóta tudom, hogy nekem az öngyilkosság lesz a halálom. Sokmindent kibírtam, de hiába. Most itt az esély, hogy jobb legyen. Menő munkahely, kitartó pasi...De már hiába. Belőlem semmi nem maradt. Jöhettek a pszihológus dumával, de egy ember aki csak a pénzem akarja,nem fogja megváltani az életem.
Az emberek látják, hogy nemvagyok jól, az arcomra van írva. Nem várom, hgy megszánjanak.Tényleg csak annyit kértem, hogy hagyjanak, ne vegyenek észre.
De ők inkább jót nevetnek, szórakoznak.
Van egy kedves névtelen "imádóm". Egy kollega. Nem hiszem, hogy ismerném, mivel nem beszélek az emberekkel. De ő úgy véli jól ismer. Kamu face-eket gyárt és megkeres, hogy elmondja, hogy milyen szánalmas vagyok, és mennyire boldoggá teszi ez őt és mások is jót mulatnak rajtam.
Épp 2017 utolsó napja van, más ünnepel, a pasim is a szomszéd szobában a haverjával mulatgat, és jól tudja, hogy épp milyen állapotban vagyok. Persze nem várom el,hogy érdekelje. Engem sem érdekel más ember anyámon kívül. Sőt,oda jutottam, hogy csak akkor vagyok boldog, ha látom, hogy más is szenved. Nem igazságos, hogy csak nekem rossz. Mindeninek legyen az.
Az öngyilkossághoz több erő kell, mint más megöléséhez! Az öngyilkosok, nem gyengék, hanem nagyon bátrak!
De ettől még ne tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!