Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Betegesem túlbuzgó módon...

Betegesem túlbuzgó módon tanulok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Képes vagyok elolvasni a 200 oldalas jegyzetet, amikor a tanár csak a 30 oldalnyi órán elmondott anyagból kérdez.

Képes vagyok hétvégén következő hét pénteki zh-ra tanulni.

Nem vagyok képes a halogatásra, illetve csak olyan tárgyakból, amelyek töltelékek és vagy halálra puskázza magát mindenki, vagy egy vicc a számonkérés maga.

Szerintem sugárzik is rólam a hozzáállásom, mert mindenki tudja, hogy "stréber" vagyok, már a legelejétől.

Nem is beszélve arról, hogy ha elhatározom, hogy a megnyilvánulásaimmal nem adom ki magam, akkor is sikerül mégis kiadnom...

Túlzottan maximalista vagyok. Szerintem így egy túlhajszolt karrierista leszek, rossz anya - vagy nem lesz gyermekem.

Ráadásul nyomulósnak leszek tartva a munkahelyen (közben nem maga az előmenetel meg a verseny a célom, hanem a tudás, de ugye hogyan jön le...)

Már arra is gondoltam, hogy pszichológushoz kellene fordulnom.

Tegyem azt?

Mit tegyek?

2013. okt. 10. 22:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hú, köszönöm! :) Ilyennel még nem próbálkoztam, de itt az ideje. :)
2013. okt. 14. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!