Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hangulatkilengésem van. Ezen...

Hangulatkilengésem van. Ezen hogyan lehet változtatni?

Figyelt kérdés
A barátaim azt mondják, hogy hangulatkilengésem van. egyszer jófej vagyok, egyszer meg átváltok bunkóba. nem tudom, hogy miért. de ezen lehet változtatni? légyszi segítsetek.
2009. nov. 9. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Talán nem megy azonnal elfogadni a válaszomat, de próbálkozz, ha magadnak és másoknak jót akarsz. Egyszerűen ne csináld azt, amiről írtál.

Kifejtem. Ha okokat keresgélve bármit is találsz, és az nem te vagy, akkor rossz úton jársz. Miért is? Pofonegyszerű. A bőrödben te vagy a császár. Te szabod meg, mi történjen. Ésszerű keretek közt legalábbis... A gondolataidat és a hangulatodat mindenesetre kis gyakorlással minden erőfeszítés nélkül meg tudod őrizni a szándékait (vagy épp a szándékmentesség) csendes uralma alatt.

2009. nov. 10. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
szándékait helyett szándékaid :D
2009. nov. 10. 20:04
 3/7 A kérdező kommentje:
ez nem annyira vicces.
2009. nov. 11. 15:55
 4/7 anonim válasza:
Nem értek egyet azzal, hogy teljes mértékben te irányítod a tested. Nekem is iszonyatos hangulatingadozásaim vannak és felismerem, hogy mikor melyik fázisban vagyok és kifelé tudom azt mutatni, hogy konstans lelki állapotban vagyok. Azonban én magamban mindig tudom, hogy egyáltalán nem vagyok kiegyensúlyozott, csupán kifelé mutatom ezt. Belülről egyáltalán nem tudom irányítani, maximum érzékelni tudom. Úgyhogy szerintem, csak azt tudod tenni, hogy ha érzed, hogy jól esik gonosznak/bunkónak lenni akkor fogd vissza magad annak ellenére, hogy szívesen lennél bunkó, de hogy belül is változtass az sztem nem lehetséges.
2009. nov. 13. 23:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem szeretek bunkó lenni, de sajna néha az vagyok
2009. nov. 14. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Első és második vagyok, erre reagálnék:

"Nem értek egyet azzal, hogy teljes mértékben te irányítod a tested."

Abban hisz mindenki, amiben akar. Régebben én is ebben hittem.

2009. nov. 17. 11:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezen már gondolkoztam
2009. nov. 18. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!