Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ti mit éreztek, mikor egyedül...

Ti mit éreztek, mikor egyedül vagytok a lakásban? Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Én szomorúságot, félelmet, olyan "menekülj innen" érzésem van.
2013. okt. 8. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Én egyedfül élek egy garzonban, és szeretek itthon lenni. SZeretek szétnézni, kinézni az ablakon, szeretek itt élni. Sötétben kicsit félek, de ez az én problémám, és nem vészes.
2013. okt. 8. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Nekem az ellenkezője én imádok egyedül lenni otthon.Ha akarok pucéran kísértek vagy felrakom a lábam és élvezem a csendet és nyugalmat.Bár én ilyen kis önző magamnak való típus vagyok.Lehet te más típusú ember vagy vagy van egy kis skizofrémiád.
2013. okt. 8. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont így vagyok ezzel, mint te, de szerintem azért is, mert nagy családban élek. Legalább egy személy legyen itthon! Én így szeretem!:)
2013. okt. 8. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok hülyeséget írtam mert az klausztrofóbia bocsánat.

Ismerőseim között is vannak akiken látni lehet amikor egyedül vannak otthon olyan szomorú ,lehangolt a pillantásuk,lóg az orruk látszik hogy nem magányos típusú emberek.

2013. okt. 8. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
skizofrénia xD jó vagy
2013. okt. 8. 18:58
 6/6 K...László ***** válasza:
Biztonságot, nyugalmat, szabadságot, örök gyerekkort. 35F
2017. jan. 27. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!