Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fiúk, akik egyedül éltek, ti...

Fiúk, akik egyedül éltek, ti is szétdobáljátok a lakásban a koszos alsógatyátokat?

Figyelt kérdés

Én nagyon gyakran. Nincs rá magyarázat, hogy mért csinálom. Szerintem tudat alatt valamiért. Csak pár nap után egyszer csak észreveszem, hogy nem ártana összeszedni.

Amúgy általában nem vagyok rendetlen, csak az alsókkal csinálom ezt. :)

2013. ápr. 4. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Néha nálam is előfordul ez.Aztán szedem össze én is .

Mit tudom én hogy mitől van ez .

2013. ápr. 4. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, szerintem bonyolultabb szanaszét hagyni, mint a szennyesben gyűjteni. Nem tudom, miért venném le a gatyámat pl. mosogatás közben. :)
2013. ápr. 5. 05:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát gatyával nem fordul ilyen elő. Zoknival viszont elő szokott fordulni. Bár nem a büdös melóssal, azt rögtön dobom a szennyesbe, vagy vízbe. De van amikor nagyon zavar a zokni. Általában ahol ez rám tör, ott lekapom. Mondjuk napokig nincs szanaszét, legfeljebb másnap összeszedem.
2013. ápr. 5. 08:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezek szerint ezzel nem vagyok egyedül. :)

Én sem mosogatás előtt veszem le. Napközben nem szoktam meztelenül járkálni a lakásban. Kivéve nyáron, ha dög meleg van.

Legtöbbször pl az esti fürdés előtt, mikor már kezdek levetkőzni, jut eszembe pl valami, ami miatt beszaladok a szobába. Közben már vagy a kezemben van a gatyám, vagy csak közben is folytatom a vetkőzést és leteszem valahova. Aztán ottfelejtem. Mikor már 2-3 is van a lakásban szana-szét akkor persze eszembe jut, hogy nem ártana összeszedni.

Meg persze ha tudom, hogy jön hozzám valaki, akkor előtt mindig gatyaellenőrzést tartok. :)

2013. ápr. 5. 09:25
 5/7 TappancsMancs ***** válasza:
Nem szoktam szanaszét hagyni. Amikor megyek zuhanyozni és mindent leveszek az alsónadrág is megy a szennyesbe a többivel, a szennyes tartó meg a fürdőben van szóval ez így egyszerre. Max a zuhany végén teszem be.
2013. ápr. 5. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Pedig nem kell szanaszét hagyni! Megvan annak a maga helye. Meg kell pörgetni, aztán cél a csillár :)
2013. ápr. 17. 15:52
 7/7 ZsocaLatex&PVC válasza:

Igen bosszantásból a kicsi párom olyankor nagyon cuki ideg állapotba kerül,persze ne legyen sport csíkós!!!!

Ha meg igen akkor abban fürdök,hogy ne tudja meg!

febr. 25. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!