Fiúk, akik egyedül éltek, ti is szétdobáljátok a lakásban a koszos alsógatyátokat?
Én nagyon gyakran. Nincs rá magyarázat, hogy mért csinálom. Szerintem tudat alatt valamiért. Csak pár nap után egyszer csak észreveszem, hogy nem ártana összeszedni.
Amúgy általában nem vagyok rendetlen, csak az alsókkal csinálom ezt. :)
Néha nálam is előfordul ez.Aztán szedem össze én is .
Mit tudom én hogy mitől van ez .
Ezek szerint ezzel nem vagyok egyedül. :)
Én sem mosogatás előtt veszem le. Napközben nem szoktam meztelenül járkálni a lakásban. Kivéve nyáron, ha dög meleg van.
Legtöbbször pl az esti fürdés előtt, mikor már kezdek levetkőzni, jut eszembe pl valami, ami miatt beszaladok a szobába. Közben már vagy a kezemben van a gatyám, vagy csak közben is folytatom a vetkőzést és leteszem valahova. Aztán ottfelejtem. Mikor már 2-3 is van a lakásban szana-szét akkor persze eszembe jut, hogy nem ártana összeszedni.
Meg persze ha tudom, hogy jön hozzám valaki, akkor előtt mindig gatyaellenőrzést tartok. :)
Igen bosszantásból a kicsi párom olyankor nagyon cuki ideg állapotba kerül,persze ne legyen sport csíkós!!!!
Ha meg igen akkor abban fürdök,hogy ne tudja meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!