Nem látom a kiutat, hogy másszak vissza?
Figyelt kérdés
Teljesen feladtam. Semmi esély nincs arra, hogy jobb legyen. Teljesen kész vagyok. A halál nem megoldás, de úgy érzem csak úgy lehet legalább csak egy pillanatnyi békém, pedig nem akarok meghalni.2009. nov. 7. 21:40
2/10 anonim válasza:
Szia! Nem írtad le, hogy milyen problémáid vannak! Így nehéz segíteni!
3/10 A kérdező kommentje:
Magány, de már jó ideje. Érzelmileg beleőrülök és néha máshogy is.
2009. nov. 7. 22:13
4/10 anonim válasza:
Ez egy ördögi kör, ha teljesen magadba zuhansz nem is fog megoldódni a probléma, pláne új embereket nem fogsz megismerni, ha a mostaniak nem segítenek. Nekem is volt hasonló már, tesómba, szüleimbe kapaszkodtam,és rengeteget olvastam (én pl ezoterikus témákban) nekem segített. Kitartás kérlek!! És az idő tényleg segít,bármennyire is közhely..
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem is sok könyvem van ilyen témában és sokszor segítettek, de egy idő után már ez sem működött. Egy megbízható hipnózis szakértő kellene vagy valami ilyesmi.
2009. nov. 8. 11:39
6/10 anonim válasza:
Nem vagy magányos. Eckhart Tolle lesz az embered :)
7/10 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam agykontrollal meg vonzás törvényével meg minden ilyennel, de ha használna akkor nem itt tartanék. Amúgy azért köszi.
2009. nov. 10. 19:34
8/10 anonim válasza:
Mit gondolsz arról, hogy felkereshetnél egy megbízható pszichológust? Együtt rájöhetnétek a megoldásra.
9/10 anonim válasza:
nagyon szívesen beszélgetek veled.
magamrol annyit hogy imádom az embereket, pszichiáternek készülök. szolj ha irjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!