Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem látom a kiutat, hogy...

Nem látom a kiutat, hogy másszak vissza?

Figyelt kérdés
Teljesen feladtam. Semmi esély nincs arra, hogy jobb legyen. Teljesen kész vagyok. A halál nem megoldás, de úgy érzem csak úgy lehet legalább csak egy pillanatnyi békém, pedig nem akarok meghalni.
2009. nov. 7. 21:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Mi baj?Meselj!
2009. nov. 7. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nem írtad le, hogy milyen problémáid vannak! Így nehéz segíteni!
2009. nov. 7. 21:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Magány, de már jó ideje. Érzelmileg beleőrülök és néha máshogy is.
2009. nov. 7. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez egy ördögi kör, ha teljesen magadba zuhansz nem is fog megoldódni a probléma, pláne új embereket nem fogsz megismerni, ha a mostaniak nem segítenek. Nekem is volt hasonló már, tesómba, szüleimbe kapaszkodtam,és rengeteget olvastam (én pl ezoterikus témákban) nekem segített. Kitartás kérlek!! És az idő tényleg segít,bármennyire is közhely..
2009. nov. 7. 23:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem is sok könyvem van ilyen témában és sokszor segítettek, de egy idő után már ez sem működött. Egy megbízható hipnózis szakértő kellene vagy valami ilyesmi.
2009. nov. 8. 11:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy magányos. Eckhart Tolle lesz az embered :)
2009. nov. 10. 14:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam agykontrollal meg vonzás törvényével meg minden ilyennel, de ha használna akkor nem itt tartanék. Amúgy azért köszi.
2009. nov. 10. 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz arról, hogy felkereshetnél egy megbízható pszichológust? Együtt rájöhetnétek a megoldásra.
2009. nov. 13. 14:32
 9/10 anonim ***** válasza:

nagyon szívesen beszélgetek veled.

magamrol annyit hogy imádom az embereket, pszichiáternek készülök. szolj ha irjak

2009. nov. 13. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
xD
2009. nov. 13. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!