Nagyon kevés 16 évesen a 112-es IQ?
Figyelt kérdés
kicsit fura, mert magyaron kívül három nyelven beszélek folyékonyan, és minden tanár azt mondja, az egyik legokosabb gyerek vagyok, akit valaha tanított, de nem baj.2008. júl. 4. 10:05
11/11 anonim válasza:
Én 15 éves vagy és párnapja voltam diszlexia vizsgálaton(mert eddig diszlexiás voltam) és csináltattak velem ott egy IQ tesztet és 131 lett az eredményem ami elméletileg az átlagon felülinek a felső határát súrolja. 7 éves koromban is mértek egyet és akkor meg 117 volt am az átlagnak a felső határát súrolta vagyis a 112 bőven jó :D Ja és én úgy tudom h az IQ az kortól független :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!