14 évesen 158 cm nagyon kevés?
iszonyúan irigyellek:D
Én 15 vagyok és 176 :((
Figyelj, ez egyéni adottság, valószínűleg sosem leszel égimeszelő, de ki tudja. Egyébként is a legtöbb pasi a pici lányokat szereti (gondolom, lány vagy).
Egyébként én úgy 13 éves koromban álltam meg a növésben, azóta vagyok 163 cm. Ezzel nem azt akarom írni, hogy te sem leszel magasabb, de az sem igaz, hogy 20-22 éves korig mindenki nő még.
19/L
én is kb 13 éves koromig nőttem.
22/L.
Tesóm 14 évesen volt 162 cm, ami nem sokkal több, mint amennyi te vagy. Most volt a 16. születésnapja hónap elején, tegnap mértem meg, 189 cm és 46-os lába van. :D Nyugi!
20/L
21.32-es vagyok. Uhh, akkor bocsi, ez elnéztem :D
Hát, akkor viszont azt mondanám, hogy nézz körül a családodban, édesanyád, édesapád milyen magasak. Nem nagyon értek a genetikához, de ha mindketten alacsonyabbak, nem leszel 190 centis. Viszont a fiúk általában később kezdenek nőni. Általánosban volt olyan fiú oszt. társam, aki mindig pici és vékony volt, mára viszont, hát nem mondom, hogy magas, de átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!