Öngyilkosság az utolsó mentsvár?
Áh, aki biztosra akar menni az nem éli túl. Csak ha búcsúüzeneteket hagy és rátalálnak, kimossák a gyomorból az altatót és ilyen baromságok. Na de az ilyen embernél valójában az eset hangtalan segélykérés, és feltűnéskeltés és nem is akar meghalni, csak segítségért kiált, vagy látványosan szenved. Kérdező, tényleg válassz valami fájdalommentes módot, bár én hirtelen nem is tudom mit választanék. Nagyapám vonatozott, na de az elég sok mocsokkal jár, kellett utána takarítani rendesen..
Érvágás, igazából ez nem is fáj annyira, és egy kád levendula illóolajos vízben.. szépen eltávozik az ember ebből a mocsok világból. Persze én nem ajánlom.. valahogy inkább összefogni kellene, és együtt olyan világot teremteni amiben szívesebben élünk. Az a baj, hogy nem a gyenge emberek választják az öngyilkosságot.. pont sokszor az értékes és erős emberek, akik fel tudják fogni milyen rossz, és milyen nehéz.. pedig pont ilyenekre lenne szüksége a többi embernek, hogy jobb lehessen a világ..
Hallod, én is azt mondom hogy gondold ezt át. És nem azért mert olyan rohadt sok értelmét látom az életnek, hanem mert igazából nem is vagy annyira egyedül, talán jót tenne egyszer egy értelmes társaság.. Bárhogyan is, legjobbakat.
Nagyon primitív vagy kérdező, ha azt hiszed, hogy bármi is jobb lesz ezek után.
Azzal, hogy kinyírod magad azt a lehetőséget dobod el magadtól, hogy valaha is jobbra forduljon az életed és boldog légy. Úgy, ha tovább élsz és próbálkozol két lehetőséged van: vagy sikerül, amit szeretnél és boldog leszel vagy elb*szol mindent és depressziós maradsz.
De ha megölöd magad, akkor csak egy lehetőséged van: meghalsz, megszűnsz létezni és többé sosem leszel boldog.
Jó és ki le nem szarja, hogy gyáva vagy-e? Mit gondolsz, ki fog gratulálni, mikor megteszed? A férgek a földben, akik felfalnak majd még nincsenek olyan értelmi szinten. Sőt még kezük sincs, hogy megtapsoljanak :)
Számunkra pedig egy feledhető senki vagy, több száz öngyilkosságos kérdést írnak ki ide az emberek, te is csak egy vagy a sokból. De elárulok neked valamit: Aki igazán meg akar halni az nem jön ide ilyen kérdést kiírni. Szóval te is képmutató vagy. De nyugi, a férgek nem is ítélnek.
"Szerintem nem gyávaság az öngyilkosság,mindig van 2 lehetőség,"
Igen az egyik lehetőség a bátorság: életben maradsz, és szembenézel a problémáiddal.
Gyenge vagy, gyáva és kiszállsz: Így is lehet, de nem bátor tett, nem egy erős ember tette, hanem egy gyáva pipogya emberé.
Legyél már férfi. Bátorság. Küzdj egy kicsit. Semmit nem adnak ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!