Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoltok a blogomról?

Mit gondoltok a blogomról?

Figyelt kérdés

Légyszi csak lightosan. :D

[link]

17/L

2013. szept. 24. 05:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Borzalom.
2013. szept. 24. 06:19
 2/12 A kérdező kommentje:
...bővebben? Mi jó, mi nem, min változtatnál, stb? Ne kelljen már mindent lebetűzni. ._.
2013. szept. 24. 06:22
 3/12 anonim ***** válasza:
ez nyilvan nem az a kateoria amit sok ezren fognak olvasni. magad, közeli ismerőseid szórakoztatására tökéletes
2013. szept. 24. 16:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem olyan rossz. :D

17f

2013. szept. 24. 20:04
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szép az egész....de vigyázz én sok hasonlót olvastam olyan te korodbeli fiataloktól akik később öngyilkosok lettek, úgyhogy szerintem próbálj segítséget találni ha tényleg így érzel néha.
2013. szept. 25. 11:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem néha érzek így... Járok pszichológushoz, de nem igazán segít. Meg is lepődtem volna, ha segítene.
2013. szept. 25. 14:44
 7/12 anonim ***** válasza:
hát, a pszichológus max akkor segít valamit ha te is nagyon akarod...én ezért nem is megyek.egyébként is a világot meg a környezetedet úgysem váltja meg.azért vigyázz magadra mert kár a fiatalokért, túl sok szomorú sztorit hallottam már... :(
2013. szept. 25. 16:19
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem ismersz, így nem mondhatod, hogy kár. És hiába akarom, hogy segítsen, ha egyszerűen ilyen az összes:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__4..

A pszichiátriáról is tudnék mesélni... :D

2013. szept. 25. 19:35
 9/12 anonim ***** válasza:
szeretnélek vígasztalni de én sem vagyok éppen életvidám, sőt....csak tizenévesen azért mindíg szomorúbb mint idősebben a dolog. de azért hidd el megértelek...én alig múltam 20 amikor először bepróbálkoztam, de annyira hogy még búcsúlevél is volt, és egyedül voltam szóval nem arra a bohóckodásra ment hogy majd megtalálnak és nagyon sajnálni fognak....de a szervezetem erős és kihánytak a nagy marék bogyót utána napokig azt sem tudtam hol vagyok.néha bánom azóta is hogy nem jött össze..most ugyanott tartok hogy elegem van.és egyre jobban. csak mondjuk én a fájdalommentes és nem látványos dolgokat szeretem, pedig ezek az atombiztos módszerek.de talán majd ágyban párnák közt is összejön, elvégre sokaknak ment úgy is, nem kellett pl. vonat elé ugrani....de azért te gondold meg talán tizenévesen még van esélyed valami jobbra..:(
2013. szept. 25. 22:13
 10/12 anonim válasza:
Olvasom a blogod,hatalmas vívódáson mész ,keresztül ,de feltetted a kérdés MAGADNAK,mivel is van bajod egyébként??
2013. szept. 26. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!