Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok a blogomról?...

Mit gondoltok a blogomról? Milyen?

Figyelt kérdés
[link] :) ha valami ötleted van a folytatáshoz, akkor leírhatod, ha tetszik fel is használom hozzá :)
2013. jan. 26. 13:30
 1/9 anonim válasza:
26%
Három mondatot olvastam el,de imádom! Ügyi vagy :)
2013. jan. 26. 13:38
 2/9 anonim válasza:
28%
Előző válaszoló vagyok.5. rész nincs még,vagy nem találom?Kérlek ne haragudj meg,nem azért írom,csak tanácsnak:egy picikét sok benne a szóismétlés.De amúgy szuper:).
2013. jan. 26. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

tyűha! Erre csak annyit tudnék mondani, hogy olvass!

Olyan gubancok vannak... szóhasználat, szószerkezetek, helyesírás... ne haragudj, de kizárt, hogy én ezen átrágjam magam :(

De szemmel láthatóan olvasód már akadt, szóval nincs jelentősége a véleményemnek :)

2013. jan. 26. 14:19
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Nem akarlak megbántani, nyilván nagyon fiatal vagy még, de rengeteg a hiba az irományodban, ráadásul az összkép sem stimmel.

E/1-ben kezdted írni a történetet majd minden előzetes jel nélkül E/3-ba váltottál. Sok nem létező szókapcsolatot használsz és bár nincs rá konkrét szabály, de egy "fejezetnek" nagyon kevés 7-8 mondat. Látszik, hogy nem olvasol sokat, mert az írásmódodból ítélve kicsi a szókincsed, még egy ilyen rövid fejezetben is 5-6szor előfordul ugyanaz a szó, ami nagyon zavaró tud lenni.

2013. jan. 26. 15:19
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Talán megsértelek azzal, amit most fogok mondani, de kertelés nélkül meg kell tennem:

Nem sok tehetséget mutatsz az íráshoz.

A stilistzika valami kataszrófa, és a "fejezeteknek" hívott egy tucat mondatod zavaros, hiányos. Ha kezdő vagy, ha nem, ez BOTRÁNYOS munka!

2013. jan. 26. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig, csak átfutottam, de ez:

"Kihalt a ház vidámsága is."

Ezt nem tudom értelmezni, borzasztóan sajnálom...

2013. jan. 26. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy ezt mondom, de tényleg sok benne hiba. Például a fejezet elején E/1, majd utána E/3 -ban írtad. (Ez engem rémesen zavart. A részek ráadásul nyúlfarknyiak, kb. 4szer ennyit kéne írni egy normális fejezethez. Ne mondd el már a befejezésben, hogy mi lesz a végeén, mert akkor igen kevés érdeklődés fog mutatkozni a közönség irányából. És a párbeszédekben gondolatjelet használj, ne hullámvonalat!

A design is csak egy alap sablon, változtasd meg egyénire!

2013. febr. 6. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
WooooW. Nagyon jó. Két fejezetet olvastam el. És mesésen írsz, Mos komolyan ez 1. 2 rész között hatalmas fordulatot vettél. Nagyon jó. :)
2013. febr. 11. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

Szeretnék felsorakoztatni néhány típushibát. Ahogy az előttem szólók is írták, E/1-ből E/3-ba válassz, amiből ki lehet következtetni, hogy nem átgondolt sztorit írsz, csak ami eszedbe jut. Így nem lesz belőle semmi. Helyesírási, fogalmazási hibáktól hemzseg az egész:

"-Igen jól vagyok...DE MOST HAGYJATOK BÉKÉN!!!"

Caps Lockkal, három- négy felkiáltójellel nem írunk. Ez butaság, látsz ilyet egy könyvben? A szereplő érzéseit nem a mondanivalója kinézetén keresztül fejezzük ki.

"-Oké.. De itt nem éjszakázhatsz." Most attól eltekintve, hogy ide csak két pontot írtál, rengetegszer használod a három pontot. Ami amatőr hiba. Erről nem tudok bővebb véleményt kifejteni. Rögtön szemet szúr, és zavaró.

"Kérlek szépen, gyere vissza velünk. Itt este vadállatok is járnak, és mindenféle csúszómászó van a földön és a fán.-sorolta Alex"

Az első mondat után felkiáltójel való, és nem pont. Ez nem felsorolás, konkrétan két dolgot említettél. És te jó ég! "(..)fán.-sorolta Alex"

fán - sorolta Alex.

Azért ezt nem tudni kéne, ha egyszer történetet írsz!

"Jól vagy Alina?-kérdezte kétségbeesetten Alex

-Igen jól vagyok...DE MOST HAGYJATOK BÉKÉN!!!

-Nem. Gyere velünk haza!

-Nem megyek MENJETEK MÁR INNEN!-mondta dühösen Alina"

Szóismétlés. Tudjuk, hogy Alina mondta. Megjegyzem helytelenül.

Még az első fejezetben ez állt:

"(..)Szerencsére, vagyis hát nem is szerencsére, kb. 1-2 évesen vesztettem el a szüleimet, és(...)"

kb... Nem mondok semmit. De ennek semmi értelme! Mért mondaná, hogy szerencsére? Ebből a mondatból sehogy se jönne ki értelmesen a szerencsére.

"Hidd el!-próbálta vigasztalni Alex"

A végére kell egy pont. Amúgy nem vigasztalja, hanem inkább győzködi. Ezek is hibák.

" (...)útközben láttunk 5 egyént is az osztályodból hogy cigizik. "

Egyént. Ki beszél így a való életben? Tiniként?

Csapnivaló munka. Egyébként az egész blog tartalma nem alkotna egy fejezetet, nagyon-nagyon rövid. Ezzel nem bántani akarlak, de ezt gondolom róla.

Ui.: "ha valami ötleted van a folytatáshoz, akkor leírhatod, ha tetszik fel is használom hozzá :)"

Szóval fogalmad sincs, hogy hosszútávon miről fog szólni ez a "történet". Hát, szép.

2013. márc. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!