Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok az írói blogomról?

Mit gondoltok az írói blogomról?

Figyelt kérdés

Tegnap indítottam egy blogot, ahova a történeteimet fogom feltenni. Ha gondoljátok nézzétek meg:

dina-balasch.blog.hu/

2012. júl. 30. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Bocs ez elég tré. Alapból kezdjük ott, a prostik nem szeretkeznek, hanem pénzért du*gnak. A történetleírás unalmas, a párbeszédek semmitmondóak, semmi mély nem jön át belőle, hogy miylen világ ez.

Tudom ajánlani Szalay Vivien - Hamis gyönyör c. könyvét, annak már van köze a témához, de ez így hulladék.

2012. júl. 30. 19:27
 2/9 anonim válasza:
Egy írói oldalon kérdezz rá, ott kaphatsz rendes kritikát és útmutatást is, ha szükséged van rá. Ez a hely híres a cinikusságról és a felesleges, ráadásul rosszindulatú hozzászólásokról.
2012. júl. 30. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is kíváncsi vagyok a hozzáértőbbek véleményére, így én nem is csapok nagy elemzést. Inkább csak annyit emelek ki (s ez nem stílusbéli megjegyzés), hogy olvasás közben úgy tűnt, mintha hiányoznának a szóközök. Lehet csak én vagyok háklis, de engem zavart. Akartam is neked írni, plusz bemásolni egy szövegrészletet, de itt rendesen kiadta.

Szóval gondolom rendesen van begépelve is, csak az adott blogforma, betűtípus, vagy akármi miatt tűnik így. Talán ha más is jelez ilyesmit, érdemes ezen változtatni.

Az érzékletes leírásra pedig még erősen gyúrnod kell. Így a szöveg nem érintett meg. De mindenképp folytasd, sok-sok gyakorlás. Olvass, olvass és írj.

És kellő emberismeret:)

2012. júl. 30. 19:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezt nem nevezném írói blognak, maximum amatőr írói blognak.

Néhány helyesírási hibán kívül még annyit vettem észre, hogy rövidek a fejezetek, bővebbre is ereszthetted volna a történetet, kicsit többet kéne megtudni a szereplőkről, még azon kívül is, amiket leírtál már.

Így, hogy ilyen kis rövidke, és a történetvezetés sem az én világom, nem nagyon tetszik. Javaslom, hogy ülj még rajta kicsit, bővítsd, színezd ki - és ahogy az előttem szóló javasolta, keress egy normális íróközösséget, itt valóban több negatív kritikát kaphatsz, mint amennyit kellene. Habár az is tény, hogy a negatív kritikából is lehet tanulni, rajtad múlik, hogy mit veszel fel és mit nem.

2012. júl. 30. 21:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igen, ez nem egy olyan bőre eresztett történet. Még két éve írtam, nagyon kezdőként, ráadásul fanfictionként, nem komoly történetként.

Csak gondoltam kezdésnek felteszem egy blogra, hogy többen megismerjenek, és nemsokára elkezdek egy "rendes" történetet írni.

2012. júl. 31. 08:22
 6/9 A kérdező kommentje:
19:44-esnek van igaza: ez csak amolyan gyakorlás egyenlőre
2012. júl. 31. 08:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem egész jó!
2012. júl. 31. 17:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Elköltöztem. Az új cím: dina-balasch.freeblog.hu/
2012. aug. 1. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Túúúúl sok a párbeszéd. Nem látok leírást... Érdekes.
2013. ápr. 4. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!