Erre van valami épkézláb megoldás?
Figyelt kérdés
Csak azért nem lettem eddig öngyilkos,mert nem akartam vele mások életét is tönkretenni,elég,ha az enyém el van már szúrva.Ennek okai elég összetettek,a lényeg annyi,hogy soha nem volt jó kapcsolatom az emberekkel,a szüleimmel sem volt soha elég mély a kapcsolatunk,barátaim nagy részét elveszítettem,ennek tetejébe mmég a párom is elhagyott,ez vitt igazán csak padlóra. Van valami megoldás rá,hogy nekem is meg a környezetemnek is jó legyen?2013. szept. 24. 08:56
1/8 anonim válasza:
Emelt fővel tovább lépsz a sérelmeiden, le@arsz mindent és csak azért is boldog leszel..
2/8 anonim válasza:
Talán keresned kellene egy jó pszichológust, aki rávezetne arra, hogy mi vezetett ide ahol tartasz. Nincs olyan gödör, amiből ne lehetne kimászni. Te is ki tudsz, ha az önsajnálatot elhagyod Van benned annyi erő, hogy szembe nézz a dolgokkal. Drukkolok neked, hogy sikerüljön.
3/8 anonim válasza:
Off!
Nem értem, hogy miért ajánljátok állandóan a pszichológusokat! Csak gyógyszereznek, teletömik a beteget káros gyógyszerekkel, ezáltal olyanok lesznek mintha csak vegetálnának.
Erősnek kell lenni, tudni kell tovább lépni! Mindenkinek meg van a maga keresztje, a problémákat kellene megtanulni kezelni.
4/8 anonim válasza:
3-as: Pszichológus nem orvos, ergo nem is írhat fel gyógyszert. Te kevered a pszichiáterrel.
Legközelebb olvass utána, mielőtt okoskodsz.
6/8 anonim válasza:
Ha mindenki egykutya, akkor hova forduljon a beteg? Tehozzád?
7/8 anonim válasza:
Csak annyi, hogy külön kell választani, hogy neked mi a jó és mi a környezetednek. Miután kideríted, hogy neked mi a jó, akkor azt kell csinálni és elfogadnod, hogy a környezetednek esetleg az nem felel meg. Ez lehet így túl egyszerű, de alapvetően egyedül kell rájönni a dolgokra. Ha a szüleiddel felületes a kapcsolatod, esetleg az övékét is annak látod, a tieid is azok lesznek. Erről nem tehet senki. Alapvetően lemásoljuk a szüleinket... Tanulni kell, hogy jobbá váljunk.
8/8 anonim válasza:
En kizarolag apukam miatt nem lettem az. Egyebkent hasonlo a szitu. Nehez. En sem labaltam ki ebbol de a megoldas: tanulj meg egyedul lenni. Fejleszd ezt a "kepesseged". Tanuld meg egyedul is jol erezni magad,kosd le magad valamivel...hobbi,tanulas,munka...ami elveszi a figyelmed. Ha nem akarod,hogy barmi is elvegye a figyelmed,akkor csak onsajnalod magad az meg rohastnagy idopocsekolas. Nem fognak jobban szeretni es tisztelni es joban lenni veled,amig te nem adod meg ezeket sajat magadnak. Tiszteld magad es az erofesziteseid! Azert nem olted te se meg magad mert van meg remenyed! Ki az a remeny? Mi az a remeny? Hajtson! Meg ha nem is lesz a tied kit erdekel? Az ut a lenyeg! Az uton vagy motivalt valami altal,a cel utan,amint elerted nem leszel motivalt..es akkor ujra depi? Tanulj meg egyedul allni a labadon! Akkor nem ingathat meg senki es semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!