Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan tudom hogy depressziós...

Honnan tudom hogy depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 00:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Pl. két félórás nevetés közti szünetben felmerül: hű, csak nem vagyok depressziós? Ilyesmikből.
2013. szept. 1. 00:45
 2/6 anonim válasza:
51%

Azt érezni fogod hidd el.

Rossz közérzet rossz nyomasztó gondolatok.

2013. szept. 1. 01:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nyomott, szomorú vagy, sosincs jó kedved, nem tudsz a dolgoknak örülni, mindenért magadat hibáztatod, fáradékony vagy, nem érdekelnek az emberek, magányosnak érzed magad, öngyilkossági gondolataid vannak, stb...
2013. szept. 1. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:
A depresszió betegség,amikor a körülményektől függetlenül szomorú,lehangolt,boldogtalan az ember.
2013. szept. 1. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát vannak tesztek mint pl ez: [link]

Mondjuk ezek annyira nem pontosak, de egy alapot adhat. Ha mondjuk rossz eredményt érsz el, akkor érdemes elmenni orvoshoz.

2013. szept. 2. 11:35
 6/6 Krisztusskaa válasza:
a depressziónak van még más fajtája is...amikor mehetnéked van, minden hülyeséget ami igazándiból tényleg mind1 hogy mi csak annak látod hogy érdemes megszerezni megszerzed, hülyeségeket beszélsz mintha egy vásári pofa lennél aki örökösen csak bizniszel...így nem hangzik rossznak csak aki átéli annak rosz!!! mániákus depressziónak hívják...majdnem az ellentetje a befordulósnak...csak kifordulsz önmagadból...
2013. szept. 11. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!