Depressziós vagyok már évek óta?
Már számtalan ilyen kérdést tettem fel, de azóta sem lett jobb egyszerűen nem bírok már ezen a világon létezni, még nem próbáltam megölni magam, de már nagyon gondolkozom rajta hogy hogyan próbálhatnám meg lebukás nélkül. Persze szeretném hogy megváltozzak, de nem tudom hogyan. Pszichológushoz NEM fogok elmenni, mert ugyebár soha sehova nem megyek ki, barátaim nincsenek, teljesen feleslegesnek érzem magam, a családom idegesít, néha meg tudnám ölni őket, egyszerűen senkinek sem számítok. Kérlek szépen ne gyertek azzal, hogy kislány vagy még, majd kinövöd! Ezt senki sem értheti meg, senki nem tudhatja hogy én mit érzek, csak azok akik voltak már hasonló helyzetben. Régen sokat csúfoltak, emiatt pedig teljesen tönkrementem lelkileg, nem merek beszélni és nem merek még a házból kimenni sem egyedül. Nagyon kéne valami segítség, bármi, mert nem tudom hogy mit csináljak. Egész nap csak ülök a gép előtt és semmihez sincs kedvem, még gépezni se gépezek csak ülök, nézek magam elé és bőgök. A "meg akarok halni"-osdi pedig már 3-4 éve megy, szóval azt hiszem már komoly a dolog.
16/L
Szia,
Megértelek, hasonló helyzetben vagyok, csak nekem nem ennyire súlyos. Vannak barátaim és merek beszélni, de kimenni nem, és próbáltam már öngyilkos lenni. A helyzet ugyanez, anno 5 évig csúfoltak, emiatt vannak félelmeim és komplexusaim. Folyton a gép előtt ülök vagy unatkozok. A családom néha kikészít, és aggódnak értem.
Megértem, hogy nem akarsz pszichológushoz menni, én sem akarok, de lehet, hogy sokat segítene. Le kell győznöd a félelmeidet és kilépned ebből a szakadékból. Az emberek akkor fogadnak el, ha te is elfogadod magadat. Legyen önbizalmad, légy büszke magadra és meglásd, változni fog a kisugárzásod az emberek felé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!