Depresszios vagyok es egyre melyebbre sujjedek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok. Nagyon szegenyek vagyunk. Nincs rendesen ruham csak szakadt vagy ami nagy ram. Nincs penzem sportolni futni meg nem lehet farmerban. Szeretek olvasni de nincs penz konyveket venni konyvtarba meg nem tudok menni mert tartozasom van. Szoval amihez kell penz az nallam lehetetlen megoldas. Volt egy fiu akivel tetszettunk egymasnak de o azt mondta hogy nem megy neki a dolog szoval csak baratok vagyunk. De sajnos megszerettem es emiatt is magam alatt vagyok. A csaladom hulyenek es betegnek tart. Szerintuk mindig mindent rosszul csinalok es egyre inkabb ugy latom hogy igazuk van. Mindenki ellok magatol. Egyedul vagyok mint a kisujjam. Nincs egy baratom aki mellettem alna. Neten van 1-2 de azok nek olyanok. Meg okk fiuk es nem csupan baratkozni akarnak. Ezt murisnak is tartom. Rengeteg fiu hajt ram de annak nem kellek aki nekem kell. Mindegy. Lehet tenni valamit hogy ne legyek depresszios? Vagy remenytelen a hejzetem? Magantanulo leszek mert a suliban.is folyton bantanak es megalaznak engem. Sajat szobam sincs. Anyukammal vagyok egy szobaban.2013. aug. 29. 12:27
1/4 anonim válasza:
Ezen lehet segíteni... Szerintem nem vagy beteg csak elkeseredett és magányos. Privátba majd folytatom a hegyibeszédet...
2/4 anonim válasza:
Konyveket, meg hasznalt melegitot nagyon olcson lehet kapni szerintem. Lenyeg, hogy ne keseredj el, tuzz ki celokat magad ele, es tegy meg mindent, hogy elerd oket. Ne a negativumokat, az akadalyokat nezd, ne ugy allj a fdolgokhoz, hogy ezert vagy azert ugysem fog menni. Kitartas!
3/4 anonim válasza:
Vannak olyan alapitványok ahová ingyen járhatsz pszihologushoz, érdeklödd meg mert ez lehet, hogy segítene. És kikérheted egy pszihiáter véleményét is.
KITARTÁS!!! Én is hasonló cipőben járok.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 29. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!