Barátom depressziós mit tegyek?
Figyelt kérdés
2éve vagyok együtt a barátommal de az utóbbi fél éve deprssziós lett nem mozdul ki az utcára nem nagyon eszik ha a kedvenc ételét csinálom meg akkor 8 általánosa van nem talál munkát minimál bérért pedig nem megy dolgozni szerinte kövér és zavarja a világos a szobában már a lámpát nem lehet felkapcsolni mert zavarja,sokszor mondja hogy öngyilkos lesz,hogy ő semmit nem ér,nincs ruhája pénze stb.. a szüleinél lakunk de a szülei nemigazán foglalkoznak ha felhozom neki a témát hogy orvoshoz menjen elkísérem akkor eltereli a témát én 18éves lány vagyok a barátom pedig 22éves hogy tudok neki segíteni?2013. aug. 19. 17:02
2/2 anonim válasza:
Még elég fiatalok vagytok. Próbáljatok kimozdúlni othonról. Próbáld elterelni a figyelmét ezekről a gondokról.
Az iskolával kapcsolatban sose késő elkezdeni tanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!