Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért utálom magam?

Miért utálom magam?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék mindenkinek megfelelni ,de úgy gondolom nem sikerül.Elég pesszimista vagyok nemtudom miért.Azért nem kedvelem magam mert nem vagy nehezen vagyok képes megtenni amit elvárnak tőlem.Ideges is vagyok ha a köröm ,szájrágás és a hajam tépése annak számít.Nem tudom számít-e ,de szerintem megemelkedett a hőmérsékletem is ,de szerintem nem vagyok beteg.
2013. aug. 28. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha megfeszülsz sem fogsz tudni megfelelni mindenkinek, és nem is kell. Amit meg nem akarsz megtenni, ne tedd meg, kivéve, ha olyasmi, ami elől úgysem menekülhetsz. Azon meg jobb túl lenni. Nézz bele a tükörbe és mosolyogj. Nem viccelek! Voltam valamikor én is ilyen gyámoltalan, nekem is ezt mondták, belenéztem, és már azon elröhögtem magam, hogy röhögni próbáltam. No, fel a fejjel, lesz ez jobb is!
2013. aug. 28. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha másnak akarsz megfelelni,sosem leszel boldog,mert nem tudsz annyi arcot mutatni,ahány emberrel összehoz a sors.Éppen elég kihívás önmagunknak megfelelni és elfogadni azt a tényt,hogy nem vagyunk tökéletesek,nem is lehetünk soha,de ettől még megérdemeljük azt,hogy szeressük magunkat úgy,ahogyan vagyunk.
2013. aug. 28. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!