Utálom magam. Mivel változtathatok ezen?
Nem vagyok depressziós, látom a hibáimat és most leírhatnám, hogy mekkora senki vagyok. Ez tény. Nem fog megváltozni. Szóval ezen kell agyalnom életem végéig vagy el lehet valahogy fogadni?
21 vagyok
A probléma felismerése az első (és legnagyobb) lépés a megoldás felé. A következő lépés lehet a hibás gondolatok kicserélése helyesekre. Ha nem megy önállóan, fordulj pszichogushoz.
"Szóval ezen kell agyalnom életem végéig vagy el lehet valahogy fogadni?"
Semmin sem "kell" agyalnod. Épp ez a lényeg. Tölthetsz egy életet persze azzal, hogy azon keseregj, hogy nem vagy olyan okos, mintha kétszer okosabb lennél, vagy nem vagy olyan szép, mintha kétszer ilyen szép lennél, vagy nincs kétszer annyi pénzed, mint amennyi van. Csinálhatod ezt is, csak hát nem kötelező. Eltöltheted az életedet kellemesebben is.
egy párkapcsolat nem húzna ki a sz.rból, mert akkor van ciki, ha vége lesz egyszer. szóval erre nem alapoznék.
Köszönöm, 5-ös! Nagyon igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!