Utálom az emberiséget és rengeteg dolgot, ami velük kapcsolatos és agresszív vagyok. Ilyenkor mi van? Részletek lent.
elfojtott szexuális ösztönök...
ne pszichiátert, hanem pszichológust keress!
Szerintem ez önutálat jele valahol. És a női identitással is gondjaid lehetnek.
A környezetet utálni mindenképpen valamilyen belső probléma kivetítése. Ingerlékenység, türelmetlenség, - valami megoldatlan csomó ott bent egyre jobban feszít és egyre csak rosszabb lesz.
Persze ez csak feltételezés. Viszont nekem is hasonló problémáim vannak. Jó lenne tudni, miért.
Először is szokj le a kávéról és cigiről, és ne igyál, ne füvezz és ne szedj gyógyszert. Másodszor, lehetőség szerint zárd ki az életedből a napi sajtót, a tévéhíradót, ne folytass politikai vagy más természetű véleményvitákat senkivel. Az internetezést is érdemes minimumra leszorítani. Hallgass jó zenét. (Pl.: Bach, Mozart, Händel, Vivaldi, Bruckner, Beethoven stb. - ezektől az ember jobban érzi magát, míg a legtöbb populáris zene az embert lehangolja, még akkor is, ha ún. "vidám" zene elvileg.)
Okosan kell élni. Pl. legyen nálad mp3-lejátszó jó zenékkel. Így kevésbé fogod unni a buszozást vagy a bolti sorbanállást. Mellesleg buszon lehet olvasni, bolti sorbanállás közben én meg idegen szavakat szoktam tanulni a magammal hordott kis cetlikről. Legyen nálad 1-2 szelet csokoládé, hogy ne attól kapj dührohamot, hogy leesik a cukrod, miközben mondjuk a városban jársz.
Aludj eleget és mélyen. B-vitamin, magnézium-, cinkhiányod is lehet. Érdemes lehet ezeket szedni pár hétig.
Az emberre a düh ugyan rájöhet külső okokból, de nagy dühöngés vagy hosszas idegesség csak annál lesz, aki így dönt. Be lehet gyakorolni, hogy leállítsd a dühöt. Legközelebb, ha dühöt érzel, valami másra gondolj, akár arra is, hogy most márpedig nem leszel dühös.
Ha nem vagy hajlandó leállítani a dühöngést, amögött az is ott lehet, hogy úgy érzed, hogy igazad van, és a dühöngésed bizonyíték arra, hogy neked van igazad azokkal szemben, akikre dühös vagy. Nos, lehet, hogy neked van igazad, viszont a düh semmire se jó.
A mindennapi élet elviseléséhez írtak egy kézikönyvet 1800 éve, Marcus Aurelius: Elmélkedések. Tudom javasolni, borzasztó hasznos.
Pszichológushoz is mehetsz, javaslom pl. a kognitív terápiát.
Gyomor és bélfertőzésed van.
Sajnos súlyos eset, gondolom sokat is eszel és elhízó is vagy és evés után fel puffadsz és naponta 3-nál többször kell nagy WC-ned is... ?:(
Szóval egy jó kis antibiotikumos gyomor Qura, de nem alma meg ilyesmi, mert az nem sokat ér, azt majd a 4-6 hetes qura után ajánlott és mindent jól megfőzni és átsütni, bizonytalan hygenia hiányos gyanús helyen nem enni...
Sok sikert. :)
Ha nem szeretsz a nővel sexszelni, hát vállald be, hogy Busi vagy és kész, járj homo bárba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!