Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Panikrohamtol erzehetem azt,...

Panikrohamtol erzehetem azt, hogy hanynom kell?

Figyelt kérdés
Egesz nap faj a fejem meg gyenge vagyok es ilyen nekem szokott lenni a hidegfronttol. Aztan megiscsak beugrott, hogy lehet, hogy virus. Es rettegek a hanyastol es a virustol meg ugye sokan hanynak es bepanikoltam, majd szedultem es szinte ereztem, hogy hanynom kell. De halistennek semmi nem volt. Megnyugodtam es minden elmmult. Hanyingerem sincs es nagyon ehes vagyok, de nem tudom, hogyy merjek-e enni?! A paniktol erzehettem ilyet?
2013. aug. 21. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Simán. A pánikroham szinte bármilyen tünetet produkálhat, így hányingert is.
2013. aug. 21. 19:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, hanyingerem sokszor van mikor bepanikolok. De most szinte azt ereztem, hogy hanyni fogok nem csak siman hanyningert. Majs utana jott a gomboc a torkomba.
2013. aug. 21. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez elég tipikus, velem is előfordult már.
2013. aug. 21. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Gombóc a torokban,jellegzetes pánik tünet. Ha ilyen problémád van, legalább a háziorvost keresd fel. Ő szükség esetén szakorvoshoz irányít.
2013. aug. 22. 13:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!