Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan értessem meg a párommal...

Hogyan értessem meg a párommal a fóbiámat?

Figyelt kérdés

Falloszfóbiám van... Elmondtam már, hogy ez milyen, miért van, nem egy pánikrohamon mentem vele keresztül, mégis azt mondja, hogy ne reagáljam túl, és nem érti, miért csinálok ekkora ügyet belőle. :/

17/L

2013. aug. 20. 12:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen, mert (ha már hasonlat) nem attól félek, hogy újra megharap egy kutya, hanem ok nélkül. Ha attól félnék, akkor rá tudnék nézni egy kutyára roham nélkül, max nem akarnám simogatni.
2013. aug. 20. 22:42
 12/12 anonim ***** válasza:
OK, tényleg pontatlan volt az úgy, mert az jöhet le, hogy valami racionális jól látható ok van. de ha mondjuk úgy fogalmazok, hogy egyszer megharapott egy kutya és utána a kutyáktól valami nem megfogalmazható irtózás, tartás váltódik ki belőled akkor lehet jobb. és a lényeg tényleg az, hogy a dolog csak úgy oltódik ki, ha vannak olyan esetek, ahol az inger adott, de nincs negatív következmény. ha akarod és én is úgy akarom, akkor akár kereshetek neked valami szöveget is ehhez pszichológia könyvből.
2013. aug. 20. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!