Normális érzés ha néha kívánom a halált, tudásszomj, kíváncsiság miatt?
Nem úgy értem, hogy öngyilkos szeretnék lenni, csak nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet meghalni. Illetve mi következik utána; már ha van folytatása.
Szerintem van valami "odaát", bár azt nem hiszem, hogy mennyország, pokol, reinkarnáció stb. hanem valami teljesen ismeretlen dolog.
Ezért nagyon kíváncsi vagyok rá milyen lehet meghalni, illetve mi jön utána.
Bizarr, perverz vágy?
Veletek fordult már amúgy elő ilyesmi?
25/F
1#
:XD
Ment a zöld kezecske! Ez megnyugtató, hogy még nálam is morbidibb vágyakkal megáldott emberek léteznek! (A szó legpozitívabb értelmében :)
ez az élet legfontosabb kérdése nehogy abbahagyd!!
Van odaát, sőtt fontosabb mint az ittlét.
Meditációban mindet megismerheted, addig is olvassd a szellemi tanításokat és keress mestert vagy csoportot.
t
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Ha még vannak jöhetnek!
Én nagyon kívánom, de nem kíváncsiságból, hanem a mentális zűrzavaromból adódóan.
Szembe szomszédunk egyik unokája nagyon vallásos keresztény volt és kíváncsi; ezért ő felkötötte magát. Nagyon megviselte az egész családot.
Egyébként bizarr vágy, és van túlvilág (legalábbis remélem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!