Milyen érzés hallucinálni?
Aki skizofréniás vagy más ilyen hallucinálós betegségben szenved, kérem írja le hogy mit érez amikor hallucinál? Illetve hogyan jönnek azok a hallucinációk? Gondolsz valamire és megjelenik, vagy nem is gondolsz rá és akkor hírtelen hallasz egy hangot....vagy hogyan is van ez?
Már hallottam erröl a betegségröl és rettentö kiváncsi vagyok hogy mit érez halucinálás elött, közben és utána az illetö beteg?
Egyszercsak a semmiből jönnek a villogó alakzatok, vagy a szemem sarkából látom, hogy valami mozog, odanézek, de eltűnik. Hangok is szoktak lenni, nem először volt, hogy a mobilomból hallottam, hogy beszélnek hozzám, vagy az üdítősflakonomból. Van, hogy csak a térből jönnek a hangok, de van, hogy a fejemből szólnak.
Előjele nincs, közben azt érzem, amit leírtam, utána pedig zaklatott vagyok. Aminek érzem az előjelét, az a személyiségváltás. Eltompulok, fejgörcsöm van, meg vagyok zavarodva, aztán se kép, se hang.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!