Miért érzem így magam?
olyan furcsán érzem néha magam általában észre sem vesszem amikor el kezdődik de mikor így érzem magam nagyon bizarr úgy érzem a világ nem a valóság idő nagyon gyorsan telik káprázik a szemem meg olyan mint egy csövön néznék át nem tudok koncentrálni és néha azon kapom magam hogy járkálok a házban oda vissza és hülyeségeken gondolkozok a fejembe beszélek és általában mutogatok is hozzá és azon gondolkozok egyszer vége lesz az életek és ahhoz kapcsolódó dolgok vagy hogy ez nem a valóság biztos be drogozva fekszem egy parkban sötétben és az egész világot beképzelem.
(nem szoktam drogozni xd)
testi tünetei is vannak egyenlőre ennyit vettem észre magas vérnyomás szapora pulzus (145 a felső érték alsó 75 és 109 a pulzus nyugalmi állapotban)jah és az elfelejtettem írni hogy meg ijedek semmitől dobog a szívem mint állat és semmi nem történt és nagyon ritkán mikor el aludnék mintha suttogásokat kiáltásokat de nem mintha hallanám hanem mintha a fejemből szólna attól is majd meg örülök.
bocs ha kicsit furcsán vagy értetlenül fogalmaztam most is így érzem magamat...
(16/f)
Nem vagyok orvos, nem tudom pontosan milyen betegség lehet, de szerintem pszichés.
Lehet, hogy egy pszichológus jó ötlet lenne.
Nekem szapora szívverésem volt, dolgokat láttam és állandóan járkáltam. A diagnózis szorongás volt. Nézz utána a neten az ilyen betegségeknek, lehet magadra ismersz.
Mivel jobb tanácsot nem tudok adni, így csak a legjobbakat tudom remélni Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!