Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem így magam?

Miért érzem így magam?

Figyelt kérdés

olyan furcsán érzem néha magam általában észre sem vesszem amikor el kezdődik de mikor így érzem magam nagyon bizarr úgy érzem a világ nem a valóság idő nagyon gyorsan telik káprázik a szemem meg olyan mint egy csövön néznék át nem tudok koncentrálni és néha azon kapom magam hogy járkálok a házban oda vissza és hülyeségeken gondolkozok a fejembe beszélek és általában mutogatok is hozzá és azon gondolkozok egyszer vége lesz az életek és ahhoz kapcsolódó dolgok vagy hogy ez nem a valóság biztos be drogozva fekszem egy parkban sötétben és az egész világot beképzelem.

(nem szoktam drogozni xd)

testi tünetei is vannak egyenlőre ennyit vettem észre magas vérnyomás szapora pulzus (145 a felső érték alsó 75 és 109 a pulzus nyugalmi állapotban)jah és az elfelejtettem írni hogy meg ijedek semmitől dobog a szívem mint állat és semmi nem történt és nagyon ritkán mikor el aludnék mintha suttogásokat kiáltásokat de nem mintha hallanám hanem mintha a fejemből szólna attól is majd meg örülök.

bocs ha kicsit furcsán vagy értetlenül fogalmaztam most is így érzem magamat...

(16/f)

2013. júl. 30. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagyok orvos, nem tudom pontosan milyen betegség lehet, de szerintem pszichés.

Lehet, hogy egy pszichológus jó ötlet lenne.

Nekem szapora szívverésem volt, dolgokat láttam és állandóan járkáltam. A diagnózis szorongás volt. Nézz utána a neten az ilyen betegségeknek, lehet magadra ismersz.

Mivel jobb tanácsot nem tudok adni, így csak a legjobbakat tudom remélni Neked.

2013. aug. 4. 23:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Szoktam járni Pszichológushoz meg fél évente pszichiáterhez kontrollra fel is van írva szorongás oldó annyi attól jobb kedvem van egy picit de a többit nem hatástalanítja + alkohol is kb ugyan ezt csinálja csak attól ugrál a hangulatom :/ jah azt is el felejtettem írni kicsi fps ben láttok (képkocka/másodperc) és olyankor ha kezemet magam előtt mozgatom olyan mintha csíkot húzna és így nem tudom ki élvezni a pillanatot sem.
2013. aug. 8. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.